Renegatul si Renasterea cotropesc Casa Alba!

Ultima actualizare: 03-05-2012 20:16
Casa Alba a devenit roz, in cadrul campaniei impotriva cancerului

Uitati tot ce stiti despre intransigenta agentilor secreti! Numele de cod oferite cu generozitate familiei noului presedinte american le dezvaluie latura sensibila si creativa.

Astfel, conform Serviciilor Secrete, Renegatul Barack, Michelle Renasterea, Stralucirea Malia si Sasha Boboc de Trandafir se pregatesc sa se mute in cea mai alba casa din lume.

Sa nu credeti ca familia proaspatului ales a fost cumva discriminata de agentii secreti. Doar tot ei le-au numit pe fiicele lui George cel Dislexic Bush, Sclipirea si Turcoaz! Nu se stie ce anume ii inspira pe angajatii de la Casa Alba in alegerea numelor de cod. Poate sunt fani ai lui Lorenzo Lamas, Renegatul aprioric sau poate au rude la Craiova, acolo unde salasluieste adevarata Stralucire, urmasa de soi a Mercedezei si a lui Medalion. Poate sunt pasionati de gradinarit, mari iubitori ai trandafirilor sau, cine stie, copii fiind, si-or fi dorit sa devina pictori, dar in loc de asta au fost trimisi la Scoala Militara.

Judecand strict dupa numele de cod enumerate mai sus, ne-am putea inchipui cu usurinta felul original si autentic in care familia Obama ar redecora casa "prezidentiala". Sa incepem cu interiorul: la sugestia Renasterii, Renegatul ar investi masiv in covoare persane, placi de marmura si ornamente aurii, carpete cu Rapirea din Serai si portelanuri MADE IN CHINA. La loc de cinste va trona ditamai colectia de viniluri cu clasici in viata, precum: Sorin Fermecatorul, Gherasim Copilul de Alama, Denisa Pericol si Aurel Navigatorul.

In ceea ce priveste exteriorul, acesta trebuie refacut, astfel incat locuinta sa capete o noua identitate, conforma cu "titlurile" din familie. Pentru un plus de savoare, se vor adauga turnulete, tabla colorata si sculpturi, eventual infatisandu-i pe stramosii neamului Obama.

Dupa irlandezi si kenyeni, urmatoarele rude care il vor contacta pe Renegatul Obama ar putea avea domiciliul la Strehaia, gard in gard cu Printul Leo.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO