Reacția unui român venit la Summer Well din SUA. „Este uimitor”


Ultimul update: Luni 12 August 2019 09:15
Data publicarii: Luni 12 August 2019 08:22
Categorie: Stiri Mondene

Muzica bună şi distracţia au fost şi weekend-ul acesta la Festivalul Summer Well. Timp de trei zile, pe domediul Ştirbey, de la marginea Bucureştiului, tinerii s-au simţit ca în vacanţă.

Cea de-a noua ediţie a fost încheiată de cei de la „Razorlight" şi „The Naţional". Însă petrecăreţii spun că atmosfera a fost una aparte şi că abia aşteaptă ediţia următoare.

Cea de-a noua ediţie a Festivalului Summer Well a adunat pe Domeniul Ştirbey din Buftea mii de tineri din toată ţara şi chiar din străinătate.

Tânără: „E primul an de Summer Well pentru mine şi mă distrez. Foarte mişto, e un vibe chiar foarte fain aici şi ne bucurăm.”

Tânără: „E al patru-lea an în care vin şi deja sunt super familiară pe aici. E superb, e foarte, foarte peacefull, şi foarte liniştitor. Şi un vibe super relaxant, asta îmi place la Summer Well.”

Pentru mulţi, ediţia din acest an a fost prima la care au participat.

Tânără: „E super, cred că e cel mai bun festival din ţară. E prima dată, dar cu siguranţă nu ultima. Au un line-up foarte bun, comparativ cu alte festivaluri din ţară, un line-up cu muzică de nişă, zic eu, şi e super că sunt atât de mulţi oameni."

Un tânăr s-a născut în România, dar locuieşte în America. Spune că Summer Well îl face să revină în ţară cu plăcere de fiecare dată.

Tânăr: „M-am născut aici şi vin aici în fiecare an. Iubesc oamenii, iubesc atmosfera, muzica este grozavă."

Tânăr: „Festivalul este foarte bun, este uimitor, drăguţ. Un vibe bun, foarte multă lume, multă energie, melodiile sunt frumoase, e drăguţ."

Organizatorii festivalului spun că în acest an numărul participanţilor a depăşit aşteptările.

Odil Leoveanu, organizator: „Este un festival puţin atipic, este un festival de familie, şi este un festival care are un aer de vacanţă pentru toţi cei care participă.”

După concert cei prezenţi s-au bucurat de un after-party. Petrecerea a continuat până dimineaţa în curtea palatului Ştirbey. Organizatorii au început deja să lucreze la ediţia cu numărul 10 al festivalului şi spun că aceasta va fi una de neuitat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO