Rasturnare de situatie la Ferma Vedetelor. Trei concurenti noi s-au alaturat competitiei, dupa 6 saptamani de la debut

22-04-2015 07:35


Vin banditii la Ferma Vedetelor! In ultimele zile concurentii au observat disparitia unor obiecte sau animale din ferma iar marti seara au rezolvat in sfarsit misterul.

Roxana Ionescu, George Vintila si Gina Pistol au dat iama in ferma vedetelor si isi propun sa le faca viata grea.

Daca pana acum concurentii au reusit sa isi faca strategii si sa nu fie incurcati de nimeni din exterior, dupa 6 saptamani - lucrurile s-au schimbat drastic. Roxana Ionescu, George Vintila si Gina Pistol si-au facut loc cu forta printre vedetele ramase la Ferma.

In timp ce fermierii sunt plecati in padure si invata sa traga cu arcul, banditii isi aduc bagajele, se instaleaza in ferma si le inapoiaza tot ce au furat.

Tot marti seara a avut loc si primul duel din timpul saptamanii. Augustin a fost provocat la lupta de catre banditi. Miza - imunitate! Din pacate fermierul saptamanii a pierdut, iar banditii vor fi privilegiati.

La nivelul publicului comercial, între 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor in perioada 9 Martie - 18 Aprilie 2015 pe durata emisiunii Ferma Vedetelor cu 10.0 puncte de rating si 23.6% cota de piata. Urmatorul post clasat a obtinut 5.8 puncte de rating si 13.5% cota de piata.

VIDEO PROTVPLUS.RO