Rapperul Vanilla Ice, filmat in timpul unei iesiri nervoase pe aeroportul din Atlanta. Ce l-a infuriat. VIDEO

03-08-2016 17:12


vanilla ice

Rapperul american Vanilla Ice a fost inregistrat luni pe aeroportul din Atlanta pe cand reprosa pe un ton rastit unui reprezentant al companiei Delta ca nu l-a atentionat prin sistemul audio al aeroportului ca avionul sau decoleaza.

Vanilla Ice, 48 de ani, al carui nume real este Robert Matthew Van Winkle, si-a exprimat pe un ton rastit nemultumirea la adresa angajatilor companiei Delta pentru ca nu i-au transmis personal prin sistemul audio al aeroportului ca avionul sau decoleaza, scrie Agerpres.

O persoana cu care artistul calatorea a inregistrat convorbirea cu ajutorul telefonului sau mobil, insa i-a atras atentia lui Ice ca a ajuns la locul de imbarcare dupa trecerea termenului limita.

Ice a declarat pentru portalul TMZ ca el a ajuns cu o ora mai devreme insa nu a auzit atentionarea audio pentru imbarcare. In fragmentul video Ice este vizibil agitat. ''Nimeni nu m-a strigat. Nimeni nu a transmis apelul final de imbarcare'', s-a adresat el rastit unui responsabil al companiei Delta. ''Asteptam la coada si nu ati spus nimic'', a mai spus Vanilla Ice. Cand o persoana din apropiere i-a sugerat lui Ice ca trebuia sa urmareasca monitoarele cu zborurile, artistul i-a spus acestuia: ''Taci din gura! Nu am nevoie de nimic de la tine! Tu nici macar nu lucrezi aici!''.
 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO