Reguli stricte ca pe aeroport la concertul lui Robbie Williams din Romania. Ce NU ai voie sa ai in geanta

×
Codul embed a fost copiat

Dupa Madrid, Barcelona, Paris, Moscova si alte mari orase din intreaga lume, Robbie Williams se pregateste sa-i distreze si pe romani.

Mai sunt doar 4 zile pana cand Robbie Williams va urca pentru prima data pe scena in Romania. Organizatorii au stabilit reguli stricte pentru cei 60.000 de fani asteptati la concertul din Piata Constitutiei. Printre altele, spectatorii nu vor fi lasati sa intre cu tablete, umbrele si chiar medicamente daca nu au reteta de la doctor.

Atentie insa regulile impuse de organizatori sunt foarte stricte, ca pe aeroport. Nu veti avea voie cu binocluri si nici cu aparate video sau de fotografiat, tablete si i-pad-uri. Nu se poate intra cu mancare si bautura din afara si nici cu bagaje sau genti voluminoase.

Lasati acasa si spray-urile, parfumurile, dar si bannerele sustinute de bete, artificiile si obiectele periculoase. Iar daca aveti loc in picioare, in niciun caz sa nu va ganditi ca va puteti aduce un scaun.

Daca sunteti sub tratament sau pur si simplu obisnuiti sa tineti in geanta sau in buzunare medicamente, organizatorii va transmit ca nu veti fi lasati sa intrati la concert daca nu aveti la dumneavoastra reteta medicala.

Denise Sandulescu, organizator: “Am luat masura asta pentru ca au fost cazuri cand s-a intrat cu droguri. Oamenii vor fi controlati la intrare.”

Nu va fi permis accesul nici cu umbrele. Si cum concertul este in aer liber, ar fi bine sa aveti la dumneavoastra o pelerina in caz ca va ploua. Totusi, meteorologii spun ca sunt sanse mici ca acest lucru sa se intample.

Potrivit unui comunicat D&D East Entertainment remis AGERPRES, portile de acces in spatiul concertistic se vor deschide incepand cu ora 16:00.

"Accesul in spatiul de spectacol va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid", informeaza organizatorii.

Lista completa a obiectelor interzise la concert
Binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, tablete si IPad-uri. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Organizatorii informeaza totodata ca, la intrarea in spatiul de concert, toti participantii vor fi perchezitionati de agentii de securitate.

Punctele de acces in zona de spectacol sunt situate in bulevardul Libertatii - intrarea Izvor si intrarea Cosbuc. Sectorul Peluza Parlament este o zona situata frontal fata de scena, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta ofera o vedere impecabila, fara obstructii si este situata fata de scena la o distanta ce nu depaseste spatiul obisnuit dintre peluza unui stadion normal si scena la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zona sa nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomanda publicului sa utilizeze transportul in comun.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Potrivit organizatorilor, spectacolele includ puternice efecte de lumina care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

In deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul "Let Me Entertain You Tour", vor concerta, incepand cu ora 18:00, Lemar si Delia.

Pentru concertul de la Bucuresti, Robbie Williams le-a pregatit fanilor un playlist din care nu vor lipsi hituri precum "Let Me Entertain You", "Feel", "Angels", dar si piese jazz. "Let Me Entertain You Tour 2015" este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si a debutat in luna martie a acestui an, cu un concert in capitala Spaniei, Madrid.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Schimbari mari la festivalul
Schimbari mari la festivalul "I am the rocker". Dintre trupele "mari" anuntate, au ramas doar Black Star Riders si Arkona

Organizatorii festivalului "I am the rocker" - Phoenix Entertainment - au anuntat ca se vad nevoiti sa "reconfigureze" structura acestui eveniment, din cauza unor "probleme de productie ce au survenit in ultimul moment".

Slash & Myles Kennedy, concert exploziv la Bucuresti. Doua ore de rock, energie si extaz. GALERIE FOTO
Slash & Myles Kennedy, concert exploziv la Bucuresti. Doua ore de rock, energie si extaz. GALERIE FOTO

Rockerii din Romania au avut parte de un week-end de neuitat. Dupa show-ul trupei Toto, de sambata seara, a urmat concertul celor de Godsmack, urmat de show-ul Slash.

Tiberiu Albu, castigatorul de la
Tiberiu Albu, castigatorul de la "Vocea Romaniei", a sustinut primul sau concert. Ultima zi de preselectii pentru concurs

Tiberiu Albu, castigatorul de la "Vocea Romaniei", a sustinut vineri seara primul sau concert, alaturi de trupa sa - Fameless.

Recomandări
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei. 

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Putem fi în pericol fără să ne dăm seama când mâncăm aceste alimente. Medicii trag un semnal de alarmă
Putem fi în pericol fără să ne dăm seama când mâncăm aceste alimente. Medicii trag un semnal de alarmă

Un bărbat de 51 de ani din Urlați, Prahova, este în stare gravă la spital, diagnosticat cu botulism - după ce a mâncat pește din două conserve.