Pro TV, lider absolut de audienţă în ziua alegerilor


Ultimul update: Luni 27 Mai 2019 20:23
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019 19:13
Categorie: Stiri Mondene

Pro TV a fost duminică seară lider absolut de audienţă.

Ştirile ProTV v-au arătat cele mai importante momente ale alegerilor de duminică, declaraţii şi cifre, în timp real. Postul nostru s-a clasat pe primul loc atât la nivel naţional cât şi pe segmentul comercial, adică publicul urban, între 18 şi 49 de ani.

Pro TV a fost pe primul loc încă de la ora 18:00, atunci când a început emisiunea România, te iubesc cu reportaje despre importanţa alegerilor europarlamentare şi în timpul căreia postul nostru de televiziune deja arată informaţii privind prezența la vot.

Pe publicul urban, cu vârsta între 18 şi 49 de ani, ProTv a avut o cotă de piaţă între orele 18 şi 19, de aproape 15%, dublu faţă de următoarele două posturi clasate.

Audienţă a crescut considerabil în timpul Ştirilor Pro TV de la ora 19:00.  Cota de piaţă a ajuns la 28%. La mare distanţă faţă de postul clasat pe locul al doilea şi care a avut o cotă de piaţă de trei ori mai mică.

Pro TV s-a menţinut pe primul loc şi de la ora 20:30, atunci când a început o ediţie specială a Știrilor ProTV.  Cu o cotă de piaţă de peste 20%, la fel, pentru publicul urban între 18 şi 49 de ani, mult peste televiziunea clasată pe locul al doilea, care a avut o cotă de piaţă de 9%, în timp ce concurentul de pe locul al treilea a obţinut mai puţin de 7%.

Dacă ne gândim la publicul naţional, de toate vârstele, şi din mediul urban, şi din cel rural, Știrile ProTV de la ora 19:00 au avut o cotă de piaţă de peste 20%. Cu alte cuvinte, între orele 19 şi 20 - peste 1.800.000 de români aveau televizoare deschise pe postul nostru şi aproape la fel de mulţi, 1.160.000 urmăreau PROTV în timpul ediţiei speciale.

La ora 21:19 a fost minutul de aur, cu cea mai mare audienţă. Este vorba despre momentul în care preşedintele PSD Liviu Dragnea încerca să explice înfrângerea de după alegeri. Un 1.529.000 de telespectatori urmăreau postul nostru de televiziune.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO