PRO TV aduce show-ul de nota 10: super formatul Tumble ajunge in Romania. GALERIE FOTO

29-10-2014 14:21

Tumble

Romania este prima tara care achizitioneaza drepturile de difuzare pentru un nou format prime-time de entertainment. CME Programming a achizitionat de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, productie recent lansata in Marea Britanie.

Parteneriatul intre CME Programming si BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV in toamna anului 2015. Aceasta colaborare este cu atat mai importanta cu cat din juriul show-ului britanic face parte Nadia Comaneci, cea care a intrat in istoria gimnasticii mondiale cu prima nota de 10.

Formatul Tumble pune alaturi vedete si experti care iau parte la probe de gimnastica ce le testeaza limitele fizice. Versiunea britanica produsa de BBC Entertainment este un format de familie stralucitor, care aduce la un loc muzica, stil, farmec, vedete si spirit de competitie inspirat din lumea circului si a gimnasticii.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV declara: “Pro TV este liderul televiziunilor din Romania inca din primul an de lansare. Am scris istoria televiziunii romanesti, iar Tumble va fi o pagina importanta din aceasta, un format ce aduce entertainment de top pentru telespectatori, o productie inovativa cu o importanta valoare adaugata. Suntem incantati de semnarea acestui parteneriat, consideram ca Romania este locul perfect pentru difuzarea acestui show luand in considerare traditia in gimnastica si numeroasele talente si medalii pe care aceasta tara le-a obtinut de-a lungul anilor.”

Grant Welland EVP CEMA, BBC Worldwide declara: “Sunt incantat ca am reusit sa incheiem primul parteneriat pentru Tumble. Este natural ca Romania, cunoscuta pentru unele din cele mai bune gimnaste din lume, inclusiv Nadia, sa fie prima tara care aduce acest format pe micile ecrane. Consideram ca exista un foarte mare potential pentru Tumble si suntem increzatori ca vor urma si alte contracte.”

Nadia Comaneci, membra a juriului Tumble declara: “Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri in contact cu el. Eu am fost sedusa imediat ce am citit scenariul. Tumble ofera tot ceea ce ofera formatele de talent show si ceva mai mult. Complexitatea exercitiilor la care sunt supusi concurentii, multe dintre ele unice, exercitii care combina gimnastica cu acrobatia te fac sa urmaresti fascinat evolutia acestora. Foarte interesant este si ce se intampla in spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care il fac cei ce participa la aceasta competitie este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitari in urma emisiunii, meritul este al celor care au gandit acest format, al echipei care l-a pus in practica, al concurentilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoaca sa urmaresti batalia concurentilor, o batalie care nu este cu ceilalti, este o batalie cu tine, cu depasirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune si o lectie de viata.”

 

 

Formatul de divertisment Tumble a fost lansat oficial de BBC Worldwide la MIPCOM 2014 (MIPCOM este cel mai mare targ de continut pentru televiziune si new media care se desfasoara in Cannes, Franta). Legendara gimnasta medaliata cu aurul olimpic de cinci ori, Nadia Comanenci a fost in Cannes alaturi de reprezentanta BBC, Katie Taylor - UK Controller of Entertainment Production si Rachel Arnold, Executive Producer Tumble.

Show-ul a fost difuzat live pe BBC One pentru prima oara pe 9 august 2014, avandu-i in juriu pe Nadia Comaneci, Louis Smith, Craig Heap and Sebastien Stella. Gazda show-ului britanic este Alex Jones.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO