Premiere si stralucire la Cannes. Momentele care au uimit, incantat sau socat audienta de la cel mai mare festival de film

Ultima actualizare: 22-05-2014 07:02

A fost mare aglomeratie de staruri pe covorul rosu, la Cannes. Monica Bellucci, Paris Hilton, dar si Robert Pattinson si vedetele din "Jocurile Foamei" au stralucit in palatul care gazduieste festivalul si la evenimentele de duminica seara.

Aglomeratie de staruri, pe covorul rosu, cronici entuziaste, dar si demolatoare. Sunt coordonatele zilei de luni, pe Croazeta, unde este in plina desfasurare, prestigiosul ''Festival de Film''. Pentru vanatorii de staruri, ultimele ore au fost generoase: Monica Belluci, Mel Gibson ori Hillary Swank au putut fi fotografiati.

Dar cel mai mult a socat probabil marturisirea facuta de Pamela Anderson la o gala caritabila de pe Croazeta. Actrita a declarat ca a fost abuzata de trei ori si a suferit prima trauma la numai 6 ani.

Monica Belluci a adus pe Croazeta "Le meraviglie", o poveste despre maturizare, proiectata pe fundalul unui peisaj rural italian. In filmul prezentat in cadrul competitiei isi face debutul, alaturi de Bellucci, si romanca Alexandra Lungu.

Tot in cadrul concursului a fost proiectat si ''The Homesman", un western din perspectiva feminina, cu Tommy Lee Jones, care l-a si regizat, si Hillary Swank.

Cei doi au fost urmati pe pe covorul rosu de numeroase vedete din "Eroi de sacrificiu 3", printre care Sylvester Stallone, un Mel Gibson de nerecunoscut, cu o barba carunta si Antonio Banderas. Inainte de a urca treptele Palatului, au aratat publicului afise de solidaritate cu adolescentele rapite in Nigeria. Apoi si-a facut aparitia si Gerard Depardieu, al carui film, "Welcome to New York", despre acuzatiile de viol la adresa lui Dominique Strauss Kahn, este proiectat in afara competitiei.

Pe covorul rosu a atras atentia si Robert Pattinson. Impreuna cu Guy Pierce, actorul devenit celebru in toata lumea datorita seriei "Amurg'' joaca acum in ''The Rover", un western futurist, a carui actiune se petrece intr-o Australie post-apocaliptica. Filmul a fost proiectat in afara competitiei.

A fost prezenta duminica seara si intreaga distributie a peliculei "Jocurile foamei", care a luat parte la o petrecere de promovare a celei de-a treia parti a filmului, care va avea loc in toamna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO