Prea blanda pentru a fi caine politist! Lala, scoasa la licitatie!

Ultima actualizare: 20-01-2012 17:22

In viata trebuie sa fii dur ca sa razbesti. E valabil si pentru catei, dupa cum o demonstreaza cazul unui ciobanesc german care va fi scos la licitatie de politia Dolj, pentru ca este prea bland.

Lala nu poate deprinde calitatile unui caine politist si n-are agresivitatea de care trebuie sa dea dovada ca sa prinda infractori. Asa ca soarta catelusei blande si prietenoase este pecetluita: pleaca dintre aparatorii legii, cu coada intre picioare.

E clar ca Lala nu este facuta sa fie rea: in loc sa muste din manusa politistului se gudura pe langa ea. Iar cand alt caine politist incearca s-o invete lectia agresivitatii, ea incearca sa se... imprieteneasca.

Instructorii care au vrut s-o dreseze pe Lala ca sa devina partenera de nadejde a unui politist spun ca ea le aduce aminte de taurasul Ferdinand din desenele animate.

Instructorii au incercat totul cu ea. Inclusiv sa i-l dea exemplu pe Rex, un ciobanesc german nascut parca sa fie caine politist.

Asa ca, cu lacrimi in ochi, agentii trebuie sa se desparta de Lala. Insa are doi ani si toata viata inainte ca sa uite esecul de la Politie.

Lala va mai sta la sectie pana pe 14 aprilie. Atunci va fi vanduta la licitatie, cu pretul de pornire de 1.700 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO