Povestea lor este dovada ca o iubire poate dura o viata. Sunt impreuna de 40 de ani si se iubesc la fel ca in prima zi. FOTO

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29
iubire, casnicie, curiozitati

Povestea lor de iubire pare greu de crezut, insa este cat se poate de adevarata. Helen si Ross, din Marea Britanie, s-au cunoscut cand aveau doar 4 ani, iar din acea zi si pana in prezent ei au fost mereu impreuna.

"Ross s-a mutat cu familia lui in Hampshire cand avea 4 ani. Era de varsta mea si imediat ne-am imprietenit. Imi aduc aminte ca ne jucam de-a nava spatiala. Ne urcam intr-o masina veche si ne imaginam ca zburam prin Univers", povesteste Helen.

Cei doi au mers la aceeasi scoala, si desi liceul l-au facut in orase diferite, Helen si Ross se intalneau in weekend-uri la un club. Si facultatea au facut-o in locuri diferite, insa cei doi au fost nedespartiti, chiar daca distanta era una considerabila.

Isi scriau zilnic, iar la final de saptamana se intalneau. Cat au locuit in Londra, Ross a stat intr-un apartament cu fratele sau, iar Helen in altul cu cateva prietene.

"Cred ca a fost o decizie inteleapta. Nu stateam numai noi doi, aveam prieteni comuni, dar era si fiecare cu prietenii lui. Cred ca acest lucru a ajutat foarte tare relatia noastra", spune Helen.

Lumea se mira cand afla ca niciunul dintre ei nu a mai avut o alta relatie si ca de 40 de ani sunt impreuna. La varsta de 27 de ani, Ross a cerut-o de sotie, iar dupa nunta s-a mutat in locul in care s-au cunoscut.

Astazi, cei doi traiesc in Hampshire impreuna cu cei trei copii ai lor si sunt extrem de fericiti.

"Ne certam des, avem caractere puternice si de multe ori avem pareri diferite. Insa ne iubim si nu imi imaginez cum ar fi fost viata fara pilotul meu de nava spatiala", spune Helen razand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO