Pedeapsa incredibila a Madonnei pentru un dansator care a intarziat la repetitii: i-a cerut sa-i sarute picioarele

Ultima actualizare: 26-09-2015 07:04
madonna

Vedeta pop Madonna, careia i-au placut intotdeauna jocurile de dominatie si supunere, a demonstrat ca stie sa fie dominatoare in echipa sa.

Potrivit mass-media americane, cantareata in varsta de 57 de ani, nu le permite dansatorilor care o insotesc in turneul "Rebel Heart" sa intarzie la repetitii, relateaza ziarul ABC.

Unul dintre ei ar fi trait pe propria piele consecintele unei intarzieri de cateva minute. Potrivit publicatiilor New York Daily si PageSix, la o repetitie pentru seria de concerte sustinute de Madonna la New York, cantareata i-ar fi cerut dansatorului sa-i sarute picioarele drept pedeapsa.

"Dansatorul ajunsese cu cateva minute intarziere si s-a fi scuzat ca un nebun", a declarat un martor ziarului New York Daily, subliniind ca totul s-a petrecut in mare graba si ca multi nu au crezut ca vorbeste serios, scrie Agerpres.

Si dansatorul ar fi crezut ca este vorba de o gluma, dar cand a vazut fata Madonnei nu ar fi stat pe ganduri si s-ar fi aruncat la picioarele ei pe care i le-ar fi sarutat. Se pare ca Madonna este foarte meticuloasa si perfectionista in ceea ce face si una din pretentiile ei este ca nimeni sa nu intarzie la repetitie.

Inainte de repetitii, sunt aruncate sticlele de apa pe care Madonna nu suporta sa le vada aruncate pe jos, spun martorii. Apoi se sting luminile si se aprind lumanari, pentru ca divei ii place ca sala sa fie in penumbra si sa miroasa frumos. Potrivit PageSix, intreaga echipa trebuie sa o astepte in tacere pe Madonna ca sa nu o deranjeze.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO