Oana Lis este singura, nu mai are pe nimeni, nici macar pe fratele ei. Ce motive a avut acesta sa isi abandoneze sora

07-02-2014 18:43


Fratele Oanei Lis nu a ramas indiferent dupa ce aceasta a declarat public ca singura ruda in care mai avea incredere, a abandonat-o. Stefan Ungureanu i-a transmis surorii sale un mesaj emotionant, in emisiunea La Maruta.

Desi au trecut multi ani prin greutati, pentru ca mama lor a murit, iar tatal lor, alcoolic si violent, i-a abandonat, cei doi frati le-au depasit impreuna.

Nu-mi amintesc deloc de mama mea, nici Oana nu imi povestea de ea, pentru ca o intristeaza povestea. Pe tata nu l-am mai vazut din ’92, de cand aveam cinci ani. A facut puscarie si era destul de violent cu mama, o batea destul de des, dar eu il iert. E un om foarte rece”, spune Stefan, care adauga ca, pentru el, Oana i-a fost ca o mama.

Anul trecut, insa, relatia lor s-a racit. Cei doi nu au mai tinut legatura din octombrie 2013.

Stefan recunoaste ca a pus pe primul loc prietenii.

Am gresit ca, atunci cand lucram, timp de o saptamana dupa ce luam salariul, nu mai dadeam niciun semn de viata. Nu pot sa-i transmit decat ca o sa ramanem noi doi si ca imi pare rau. Nu o sa imi mai pun niciodat prietenii pe primul loc”, i-a transmis Stefan Ungureanu surorii sale, prin intermediul emisiunii La Maruta.

E fratele meu si il iubesc, dar m-am saturat de vorbe. De vorbit, vorbim toti. Conteaza faptele. Am ajuns la o limita si vreau sa vad o schimbare in comportamentul lui. Eu la 16 ani nu ma duceam la petreceri, ma duceam la sedinte, la fratele meu, la scoala”, i-a raspuns, in schimb, Oana.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO