Mira, lovită din nou de un TAXI. Mașina ei a fost indoită de un șofer. FOTO

31-05-2020 15:45


Mira

Cântăreața Mira a povestit pe contul de Instagram cum un taximetru i-a lovit mașina parcată pe marginea drumului, avariind-o pe partea stângă.

Culmea, este a doua mașină de taxi care îi accidentează autoturismul în acest an.

Mira și-a anunțat fanii pe contul personal de socializare și le-a explicat cum s-a întâmplat totul, filmând mașina îndoită. (Imagini în galeria foto)

”Ia vedeți! Ia vedeți asta! Și ce credeți? A plecat șoferul. Păi cum, nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriștii. Nu se poate, băi frate, așa ceva nu se poate!”, a spus Mira pe InstaStory.

Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, iar în cursul zilei de duminică Mira a făcut publice informațiile pe care le-a aflat de la poliție și chiar a obținut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Dacă inițial s-a crezut că vinovat este șoferul taxiului, în final s-a dovedit că vinovat era nepotul acestuia, care îi luase mașina, deși nu are permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

”Doamne ferește să dai de oameni d-ăștia pe stradă și să fi fost cineva pe stradă la ora aia sau în mașină… eu, de exemplu. Explicați-mi cum a putut să intre nenea ăsta cu spatele în mașina mea? Dar, beat fiind, este evident cum a putut”, a mai spus artista contrariată în online.

În luna februarie, Mira a avut același tip de accident, tot cu un autoturism de taxi. Mașina parcată a fost pe punctul de a fi avariată frontal de un taximetrist, însă, datorită nămeților de zăpadă, aceasta a fost salvată atunci.

Sursa: A.U.

Tags: mira, accident, taxi,

VIDEO PROTVPLUS.RO