Mike Tyson: "Am lasat insarcinata o oficiala a unei inchisori". Ce s-a intamplat cu copilul

Ultima actualizare: 14-08-2012 14:48
Mike Tyson

Fostul boxer Mike Tyson pretinde ca a lasat o oficiala a unei inchisori din SUA insarcinata, in timpul uneia dintre condamnari.

Fostul campion mondial la categoria grea a dezvaluit si faptul ca femeia nu a nascut niciodata, insa nu a precizat daca aceasta a ales sa avorteze sau a pierdut sarcina.

Dezvaluirea a fost facuta in cadrul unei interviu cu Rick Reilly de la ESPN, care l-a intrebat ce nu a dezvaluit in show-ul "Mike Tyson: Undisputed Truth" (n.r. "Mike Tyson: Adevarul de necontestat").

"Nu am vorbit despre cum am lasat o oficiala a unei inchisori insarcinata. O da, in inchisoare se intampla lucruri. Insa nu a nascut", a raspuns Mike Tyson.

Desi nu a dezvaluit cand s-a intamplat incidentul, cea mai lunga perioada pe care a petrecut-o boxerul dupa gratii a fost 18 luni, pentru ca a violat-o pe Desiree Washington, fosta Miss, in 1992.

Tyson a fost condamnat atunci la 10 ani, 6 dupa gratii si 4 sub control judiciar, insa a fost eliberat dupa numai 3 ani, petrecuti la Indiana Youth Center, redenumit mai tarziu North Plainfield Correctional Facility.

Tyson a fost arestat de 35 de ori pana la varsta de 13 ani. In varsta de 45 de ani, are opt copii, dintre care doi cu actuala nevasta, Kiki.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO