Mike Tyson: "Am lasat insarcinata o oficiala a unei inchisori". Ce s-a intamplat cu copilul

20-04-2012 08:22


Mike Tyson

Fostul boxer Mike Tyson pretinde ca a lasat o oficiala a unei inchisori din SUA insarcinata, in timpul uneia dintre condamnari.

Fostul campion mondial la categoria grea a dezvaluit si faptul ca femeia nu a nascut niciodata, insa nu a precizat daca aceasta a ales sa avorteze sau a pierdut sarcina.

Dezvaluirea a fost facuta in cadrul unei interviu cu Rick Reilly de la ESPN, care l-a intrebat ce nu a dezvaluit in show-ul "Mike Tyson: Undisputed Truth" (n.r. "Mike Tyson: Adevarul de necontestat").

"Nu am vorbit despre cum am lasat o oficiala a unei inchisori insarcinata. O da, in inchisoare se intampla lucruri. Insa nu a nascut", a raspuns Mike Tyson.

Desi nu a dezvaluit cand s-a intamplat incidentul, cea mai lunga perioada pe care a petrecut-o boxerul dupa gratii a fost 18 luni, pentru ca a violat-o pe Desiree Washington, fosta Miss, in 1992.

Tyson a fost condamnat atunci la 10 ani, 6 dupa gratii si 4 sub control judiciar, insa a fost eliberat dupa numai 3 ani, petrecuti la Indiana Youth Center, redenumit mai tarziu North Plainfield Correctional Facility.

Tyson a fost arestat de 35 de ori pana la varsta de 13 ani. In varsta de 45 de ani, are opt copii, dintre care doi cu actuala nevasta, Kiki.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO