Michael Jackson i-ar fi marturisit unui prieten ca Mark Lester este tatal primilor doi copii ai sai

copiii lui Michael Jackson

Un prieten al cantaretului Michael Jackson afirma ca poate sa confirme zvonurile potrivit carora actorul britanic Mark Lester este tatal biologic al primilor doi copii ai megastarului, Prince si Paris.

Jason Pfeiffer, despre care se spune ca a fost un prieten apropiat al "regelui muzicii pop", afirma ca Michael Jackson i-a facut aceasta marturisire cu doar cateva luni inainte de a muri, in urma cu exact patru ani, pe 25 iunie 2009.

Zvonurile potrivit carora Mark Lester este tatal biologic al copiilor megastarului circula de mai multa vreme in presa internationala.

Jason Pfeiffer mai spune ca Michael Jackson a dorit ca Debbie Rowe, mama lui Prince si a lui Paris, sa nu se implice in vietile acestora, spunand ca el era "mama si tatal" copiilor sai.

"Intr-o zi, cand vorbeam despre copiii lui si despre Debbie Rowe, mi-a spus ca Mark era tatal biologic al copiilor", a declarat Jason Pfeiffer pentru Sunday Mirror.

Citește și
Michael Jackson
Expert: Daca nu era ucis de sedative, Michael Jackson ar fi murit oricum din cauza lipsei somnului
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

"Michael simtea ca Mark era unul dintre prietenii lui apropiati. A spus ca era un actor mare si un om foarte bun la suflet. A mentionat ca a apelat la mai multi donatori de sperma si a decis sa il aleaga pe Mark", a adaugat el.

Debbie Rowe este mama primilor doi copii ai cantaretului Michael Jackson, iar cel de-al treilea, supranumit "Blanket", s-a nascut cu ajutorul unei mame surogat.

Pfeiffer afirma ca Michael Jackson i-ar fi facut acele dezvaluiri in timpul unei programari la clinica medicului dermatolog Arnold Klein din Beverly Hills, in 2009.

El crede ca megastarul i-a facut acea dezvaluire cu un anumit scop, intrucat acesta a murit la doar patru luni dupa aceea, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic care i-a fost administrat de fostul sau medic personal, Conrad Murray.

Pfeiffer crede ca Michael Jackson si-ar fi dorit ca Mark Lester sa se implice mai mult in vietile copiilor sai.

La randul sau, Mark Lester a vorbit despre posibilitatea ca el sa fie tatal biologic al copiilor lui Michael Jackson, dezvaluind ca acesta l-a rugat sa doneze sperma pentru a-l ajuta sa devina tata.

In prezent in varsta de 54 de ani, Mark Lester a vorbit intr-un interviu despre recenta tentativa de sinucidere a lui Paris Jackson, transmitandu-i fiicei adolescente a megastarului propunerea de a veni sa locuiasca alaturi de el in Marea Britanie.

"Ar fi ca o gura de aer proaspat pentru ea... o schimbare de decor, si-ar petrece timpul alaturi de persoane care nu o vor idolatriza pentru faptul ca este Paris Jackson, ci doar pentru copilul care este. In plus, ea chiar are nevoie de prieteni adevarati", a spus Mark Lester.

Paris Jackson se afla acum in convalescenta dupa tentativa de sinucidere din 5 iunie, iar Mark Lester spune ca este dispus sa faca un test ADN pentru a-si dovedi paternitatea.

"Nu as face un test ADN fara permisiunea copiilor, dar atunci cand ei vor deveni majori - si acea data nu este deloc indepartata - si vor dori ca eu sa fac acel test, atunci il voi face. Depinde de ei. Nu vreau sa le spun ce trebuie sa faca. Vreau doar sa reiau legatura cu ei si sa fiu nasul lor de botez, asa cum a dorit Michael", a spus Mark Lester.

"Fiica mea Olivia, care are 18 ani, seamana cu Paris. Oamenii mi-au aratat mai multe asemanari intre mine, cand eram tanar, si Prince Michael", a adaugat el.

Mark Lester a devenit celebru la varsta de opt ani cand a interpretat rolul principal in musicalul "Oliver!".

S-a imprietenit cu Michael Jackson, la Londra, in 1978, pe vremea cand cantaretul american sustinea o serie de concerte alaturi de grupul Jackson 5.

In 1995, la putin timp dupa nasterea celui de-al treilea copil al lui Lester, Michael Jackson a abordat subiectul fertilitatii intr-o conversatie cu acesta.

"Imi amintesc ca Michael m-a sunat si mi-a spus: «Nu ai probleme cu fertilitatea, nu-i asa?» Era pe jumatate o gluma, asa ca i-am raspuns si eu tot cu o gluma: «E suficient doar sa ma uit la ea si ramane imediat insarcinata»". "Dupa acele glume, m-a intrebat: «Vrei sa ma ajuti cu problema asta?». Initial am crezut ca voia ca eu sa fac sex cu fosta lui sotie Debbie Rowe si i-am spus: «Nu cred»".

Mark Lester, care a devenit specialist in tratarea osteopatiei, locuieste in statiunea balneara Cheltenham din Marea Britanie alaturi de cea de-a doua sotie si de cei patru copii ai sai din prima casatorie.

Dupa moartea lui Michael Jackson, in 2009, mama acestuia, Katherine, in varsta de 83 de ani, a fost numita tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael si Prince Michael II, cunoscut si ca "Blanket" -, conform dorintei starului, exprimata in testamentul sau.

Bunica celor trei imparte custodia copiilor cu varul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, dupa ce Katherine Jackson a fost data disparuta, in luna iulie a anului trecut.

Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenta acesteia dupa ce femeia nu i-a mai vazut pe nepotii sai timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus ca, in aceasta perioada, s-a relaxat intr-o statiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii, mama cantaretului si cateva organizatii de caritate.

Avocatul John Branca si producatorul muzical John McClain au fost numiti administratori ai fondului, intr-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp inainte de a muri.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima in noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de inchisoare.

Katherine Jackson este implicata in aceasta perioada intr-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, careia familia Jackson ii reproseaza ca a dat dovada de neglijenta atunci cand l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a avea grija de sanatatea lui Michael Jackson.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Remember Michael Jackson. 25 iunie 2013 - 4 ani de la moartea
Remember Michael Jackson. 25 iunie 2013 - 4 ani de la moartea "regelui muzicii pop". VIDEO&FOTO

In noaptea de 24 spre 25 iunie 2009 planeta si-a tinut respiratia. Un zvon a strabatut ca fulgerul continentele provocand stupoare: Michael Jackson a murit.

Expert: Daca nu era ucis de sedative, Michael Jackson ar fi murit oricum din cauza lipsei somnului
Expert: Daca nu era ucis de sedative, Michael Jackson ar fi murit oricum din cauza lipsei somnului

Inainte sa moara, Michael Jackson nu mai dormise cu adevarat de 60 de zile. Este una dintre dezvaluirile facute la procesul dintre familia superstarului si firma care s-a ocupat de organizarea ultimului sau turneu.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.