Mesaj clar. Un penis urias desenat pe podul din fata sediului KGB

18-06-2010 00:00


Penisul de pe pod

Amuzant, dar imoral – asa caracterizeaza presa incidentul din capitala culturala a Rusiei, Sankt Petersburg. Soferii care nu au apucat sa traverseze podul peste raul Neva inainte ca acesta sa fie ridicat au fost martorii unui peisaj memorabil.

Podul Liteiny avea ceva in plus... Cand a fost ridicat complet pentru a face loc vapoarelor sa treaca pe rau, barbatii din preajma s-au minunat, iar femeile au ramas cu gura cascata: au vazut cum in fata lor se "ridica" un…penis imens.

Conturul fusese facut cu graffity si masura cam 65 de metri lungime si 27 latime, scrie Pravda.

In prima faza nu se stia de ce “artistii” au hotarat sa deseneze asa ceva pe ditamai podul aflat exact in centrul faimosului oras rusesc. Autoritatile i-au calificat imediat pe autori, drept huligani care s-au gandit sa faca o gluma soferilor care nu au apucat sa traverseze podul inainte ca acesta sa se ridice.

Gurile rele spun insa ca “mesajul” desenului nu era doar pentru soferii care treceau prin zona. Podul Liteiny se afla chiar in fata sediului Biroului Federal de Securitate din Sankt Petersburg – fostul KGB.

Pictura gigantica a fost foarte greu de indepartat, s-au plans autoritatile, care au fost nevoite sa se plimbe pe langa pod pana la ora 5 dimineata, cand acesta a fost coborat, si abia apoi sa incerce sa-l curete.

Penisul de pe pod a fost spalat de doua brigazi de pompieri, in cele din urma. Mai tarziu s-a aflat: “capodopera” apartinea unui grup de tineri care si-a planuit meticulos actiunea.

“Artistii” ar fi desenat falusul urias pe la ora 1:30 noaptea, cand podul era deja gol, daca inca nu se ridicase. Le-a luat doar 23 de secunde sa-si desavarseasca “opera”.

Sursa: Pro TV

Tags: incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO