MASTERCHEF, SEZONUL 5. Un concurent a starnit hohote de ras cu preparatul sau deloc atragator. Cine a plecat acasa


Ultimul update: Vineri 07 Noiembrie 2014 06:41
Data publicarii: Marti 04 Noiembrie 2014 07:46
Categorie: Stiri Mondene

Cea de-a 12-a editie Masterchef a pus din nou la grea incercare imaginatia concurentilor. Proba cutiei misterelor a fost un nou test de creativitate la care unii s-au intrecut pe sine, iar altii au picat cu brio.

Unul dintre participanti a reusit sa starneasca hohote de ras cu un preparat deloc atragator. Si ce-a de-a doua proba a adus surprize: concurentii au descoperit o incapere de care nici macar nu stiau ca exista.

Prima proba pentru concurenti, cutia misterelor, i-a provocat sa fie creativi pe cei lipsiti de imaginatie si i-a impulsionat pe cei care o aveau deja.

Cativa concurenti s-au intalnit pentru prima oara cu ingredientele de sub cutie: fructul pasiunii, muguri de pin sau faina neagra.

Unul dintre concurenti a reusit sa ii amuze, dar sa ii si supere pe chefi. Preparatul gatit de el nu a fost tocmai atragator. Isadora, insa, a fost cea mai laudata concurenta de la prima proba. A fost si cea care a castigat imunitate pentru a doua proba.

Ce-a de-a doua proba le-a adus o mare surpriza concurentilor. O camara plina cu peste 50 de tipuri de verdeturi si plante aromatice din lume. Concurentii au fost nevoiti sa foloseasca 90% dintre ele in preparatele lor.

Pentru ca nu s-a descurcat asa cum au asteptat chefii, Coco a intrat impreuna cu Anca la testul sub presiune. Chefii le-au cerut ca in 60 de minute sa pregateasca cinci preparate diferite cu cartoful vedeta in farfurie. Coco a vrut sa renunte.

"Renunt in favoarea Ancai. Asa simt eu. Daca sufletul meu asa simte, asa face", a spus Coco.

Cand si-a dat seama ca nu ii poate face fata Ancai, Coco a schimbat strategia si a vrut sa isi ia ramas bun de la chefi cu preparate pe gustul fiecaruia. Juratii nu au apreciat insa ironia si l-au trimis acasa.

In editia urmatoare, aspirantii la titlul de Masterchef vor intalni noi provocari care sa le testeze imaginatia, rezistenta si limitele.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO