MASTERCHEF, SEZONUL 5. Concurentii au fost jurizati de membrii familiilor, iar testul sub presiune a adus si o eliminare

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Se strang randurile la Masterchef. Din 7 bucatari amatori, au mai ramas 6 in lupta pentru titlu.

In spatele zambetelor, concurentii au ascuns emotii teribile. S-au trezit in fata unor provocari cu care nu s-au mai confruntat pana acum. Au fost jurizati de membrii familiei, apoi au gatit alaturi de persoana iubita. Ultima proba i-a adus lui Rasty eliminarea.

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai bun bucatar din tara? Asta si-au spus concurentii de la Masterchef cand au vazut ce se afla sub cutia misterelor. Pentru ca au avut de gatit preparatul care ii reprezinta cel mai bine..

Ca si cand "oglinda" nu ar fi fost de ajuns, chefii le-au pregatit o supriza de proportii. Preparatele au fost jurizate chiar de familiile concurentilor, care n-au stiut insa cui apartin farfuriile.

Tudor a fost coplesit de emotii atunci cand si-a vazut tatal in bucataria Masterchef.

Cei trei jurati au desemnat-o castigatoare pe Alexandra, care a primit un avantaj pretios. La urmatoarea proba, ea nu a gatit.

In cea de-a doua provocare a serii, sefii i-au suprins, din nou, pe concurenti. Acestia au fost nevoiti sa faca echipa cu persoana pe care o iubesc.

Rasty si Patricia au intrat la unul din cele mai dificile teste sub presiune de pana acum. Au avut parte de o proba gandita ca un joc video, pe mai multe etape, si au gatit trei preparate diferite.

Rasty a fost nevoit sa lase sortul si a iesit din competitie.

Marti, la Masterchef cutia misterelor devine gigantica si aduce cu ea o premiera la Masterchef. Si tot marti seara, aspirantii la marele premiu, de 50.000 de euro dau in mintea copiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO