MASTERCHEF, sezonul 2: Inca doi concurenti au fost eliminati din competitie

Masterchef

Daca le-a fost greu cu trei jurati, concurentii "MasterChef" au avut si mai mari emotii saptamana aceasta pentru ca au trebuit sa impresioneze nu mai putin de 200 de persoane.

22:13 Si Stefania a fost eliminata din competitie de cei trei chefi.

22:05 Razvan este primul concurent care a parasit Masterchef in aceasta seara.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

21:38 Reteta i-a blocat pe concurenti: "Gata, eu plec acasa".

21:26 Proba de foc din aceasta seara: un desert reprodus dupa o reteta a Andei Calinici.

21:23 In cele din urma, verdictul chefilor a venit: ambele echipe intra la baraj. Deci orice concurent este acum in pericol.

21:22 In cele din urma, dupa voturile oamenilor din cantina, echipa rosie a castigat proba.

21:16 Chef Florin si-a pierdut speranta pentru ambele echipe: "Nu au nicio treaba". Iar dupa degustare au fost si mai dezamagiti.

21:13 Dupa primul fel de mancare, lucrurile nu stau prea bine pentru echipa albastra: supa de brocoli a echipei rosii a fost mult mai bine primita decat supa de cartofi.

21:08 Sala de mese din cantina s-a umplut, insa nicio echipa nu este gata. "Dati ma din maini, ca ne faceti de ras!", a declarat chef Florin.

21:03 "Sunt dezamagit de echipa mea" - asta a declarat Pham, dupa ce colegii i-au reprosat ca a distrus carnea pentru cordon bleu.

20:53 Una dintre concurente, Ana, a dezvaluit ca este insarcinata: "Nu voiam sa se afla. Daca esti insarcinata, esti pusa la colt ca batranii".

20:47 Cei trei chefi si-au intrat in rol au inspectat cele doua echipe. Din pacate, lucrurile nu stau prea bine.

20:40 Nici in echipa rosie lucururile nu stau mai bine. "Nu avem voie sa ne batem intre noi. Dar cred ca si-o ia de la cineva, accidental sa nu", a declarat Andreea despre colega ei de echipa Nicoleta.

20:37 Competitia a inceput in tensiune: liderul echipe albastre si-a avertizat colegii: "Daca va certati dau cu voi de pamant, va scot afara si dau cu voi de pamant. Va ia mama dracului!"

20:35 Concurentii au fost impartiti in doau echie: echipa rosie si echipa albastra. Grupul de bucatari care va pierde vor ajunge la baraj, de unde risca eliminarea din competitie.

20:30 Concurentii au fost anuntati de chefi ca vor avea o slujba grea in fata lor: vor gati pentru aproximativ 200 de persoane nevoiase, la cantina speciala.

Prima proba in care concurentii ramasi in joc au trebuit sa munceasca in echipa a avut loc la cantina sociala, acolo unde au avut de pregatit doua meniuri complete pentru cele 200 de persoane care au venit sa ia masa.

Cat de complicat este sa faci echipa atunci cand esti de fapt in competitie cu toata lumea, concurentii au simtit pe pielea lor la cantina sociala, proba care le-a testat nu doar calitatile de bucatari, ci si pe cele de coechipieri.

In editia de saptamana trecuta au fost stabilite cele doua echipe: echipa rosie, condusa de Gina si echipa albastra, condusa de Victor. Entuziasmul de a gati pentru persoane fara posibilitati materiale, care nu au ce pune pe masa s-a transformat odata cu intrarea in bucataria cantinei intr-un haos. Cum sa te impui ca lider, cum sa delegi, cum sa imparti echipa astfel incat abilitatile fiecarui concurent sa fie exploatate la maximum si, mai ales, cum sa faci ca mancarea sa fie nu doar gustoasa, ci si gata la timp, toate acestea le-au dat mari batai de cap concurentilor “Masterchef”.

Presati de timp, impinsi de la spate de cei trei jurati, concurentii si-au testat limitele, au iesit scantei de-a dreptul si nervii intinsi la maximum au dat nastere multor comentarii acide.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department", care ar face trimitere la un fost iubit

Noua regină a muzicii pop, cântăreaţa americană Taylor Swift, a lansat vineri un nou album, cel de-al 11-lea material discografic al fostei artiste country care a devenit un megastar şi care a spulberat record după record în ultimii ani, informează AFP.

Nicole Kidman va fi recompensată de American Film Institute cu un premiu pentru întreaga carieră. FOTO
Nicole Kidman va fi recompensată de American Film Institute cu un premiu pentru întreaga carieră. FOTO

Vedete de la Hollywood printre care Meryl Streep, Morgan Freeman, Naomi Watts şi Reese Witherspoon o vor celebra pe Nicole Kidman cu prilejul decernării Life Achievement Award.

O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună
O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare și a primit un ordin de restricție de 10 ani, pentru că l-a hărțuit pe Harry Styles.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.