Masina "furata" a lui Liz Hurley, gasita de reporterii The Sun in acelasi loc unde o parcase

Ultima actualizare: 08-02-2013 07:01
liz hurley

"Dizzy Lizzy" (n.r. Lizzy cea ametita)! Asa au poreclit-o cei de la tabloidul britanic The Sun pe Liz Hurley, dupa ce aceasta a uitat timp de 4 zile unde si-a parcat masina. Ba mai mult, a anuntat la politie ca automobilul ar fi fost furat.

Actrita britanica, in varsta de 47 de ani, le-a spus politistilor britanici ca autoturismul, in valoare de 75.000 de lire sterline, i-a fost furat in timp ce ea se afla la cumparaturi.

Insa reporterii The Sun au gasit masina parcata joia trecuta in zona exclusivista Mayfair din centrul Londrei... in acelasi loc. Era acolo de patru zile, iar tichetele de amenda se strangeau pe parbriz...

Liz Hurley a mers personal sa isi ridice masina, impreuna cu o cunostinta. Actrita a inceput sa rada atunci cand persoana care o insotea a luat tichetele de amenda - 240 de lire in total - si apoi a plecat.

Angajatii magazinului isi amintesc ca artista a parcat masina acolo.

"A fost aici tot timpul, cu tichetele de amenda adunandu-se pe parbriz. Cat de prost sau bogat sa fii, ca sa uiti de masina ta atat de mult timp?", se intreaba unul dintre angajati.

"A ajuns in jurul pranzului si a inceput sa meaga in josul strazii, apoi s-a intors si a luat-o in directia opusa. Vine destul de des aici, insa acum arata pierduta si dezorientata. Nu poti parca in acel loc decat pentru patru ore, dar ea nu s-a mai intors. Am vazut masina si vineri si am pariat daca se va intoarce sa o ridice luni. Nu mi-a venit sa cred cand am citit in The Sun ca a crezut ca a fost furata", a spus un alt angajat.

"Luni seara, puratatorul de cuvant al lui Liz ne-a multumit ca am gasit masina, insa a mai adaugat numai ca: 'Nu facem niciun comentariu privitor la viata personala (n.r. a actritei)'", scriu cei de la The Sun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO