Martina Stoessel s-a despărțit de iubitul ei. Care este motivul

21-05-2020 11:53


Martina Stoessel

Martina Stoessel, actrița care acum câțiva ani era idolulul tuturor copiilor și adolescenților din lume, cu rolul din serialul ”Violetta”, s-a despărțit recent de iubitul ei, artistul Sebastián Yatra.

Vestea a venit ca o surpriză pentru fanii celor doi, având în vedere că, în postările pe social media, aceștia părea cât se poate de îndrăgostiți.

Tini Stoessel și Sebastián Yatra s-au cunoscut în 2016, după ce au semnat amândoi cu aceeași casă de discuri. La scurt, s-au îndrăgostit și au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din America latină.

Criza care a venit pe fondul pandemiei de coronavirus i-a prins pe Tini și Sebastián în Europa, unde înregistrau câteva piese noi. Au hotărât să se întoarcă acasă și să stea în carantină separați: el - în Columbia, iar ea - în Argentina, alături de părinții ei.

După o perioadă în care amândoi au postat pe social media fotografii în care apăreau împreună și comentarii din care reieșea cât de puternică este relația lor, a apărut zvonul că cei doi s-au despărțit. Inițial, Tini a încercat să nege, dar la scurt timp, a fost nevoită să recunoască că relația ei cu Sebastian Yantra s-a încheiat.

 

 

Mai mult, fanii au observat că actrița mexicană Danna Paola a început să inunde cu like-uri conturile de socializare ale cântărețului columbian în aceeași perioadă în care a încetat să o urmărească pe Martina Stoessel pe Instagram. De aici și până la vestea că Danna Paola este iubita secretă a lui Sebastián Yatra a mai fost doar un pas.

Lucrurile s-au precipitat când Danna Paola a început să transmită un video call în care cânta alături de Sebastián Yatra, în urma căruia majoritatea fanilor au decis că ”cei doi sunt la început de relație”.

Mai târziu, într-o sesiune pe Tik Tok, urmăritorii au întrebat-o pe Danna ce s-a întâmplat cu Sebastián Yatra, la care ea a răspuns misterios: ”Ei bine, ce urmează să se întâmple... El este o făptură senzațională”.

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:   

 

Sursa: People

VIDEO PROTVPLUS.RO