MASTERCHEF, sezonul 2, editia a treia. Vezi cele mai spectaculoase preparate realizate de concurenti

Masterchef

Martea aceasta “MasterChef” ajunge la portia a treia, iar juratii continua sa imparta mult ravnitul sort care ii duce pe concurenti in etapa urmatoare.

LIVE UPDATE

- Vlad Muresan este somelier si parca scrie poezii cand isi explica pasiunea pentru vinuri. Chef Florin recunoaste ca il stie. "Am lucrat impreuna, e un somelier foarte bun, dar nu stiam ca gateste". 

Preparatul sau se bazeaza pe oua, chiar daca Vlad e alergic la ele. "Pot sa le mananc doar o data pe saptamana". 

Chef Sorin i-a dat un DA, Chef Catalin i-a reprosat grosimea trufelor, dar i-a acordat tot un DA. "Ma uimesti, nu stiam ca poti sa gatesti chiar atat de bine" a venit si confirmarea din partea prietenul sau Florin. "Cat vei sta aici, noi doi nu ne cunoastem, iar apelativele vor fi Vlad, respectiv Chef".

Citește și
masterchef
Astazi, de la 20:30, cei trei jurati de la MasterChef au parte de o surpriza de proportii!
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

- Andreea Pojar viseaza la o cofetarie langa un ghetar, chiar daca acum lucreaza intr-o multinationala. In fata juratilor s-a prezentat cu prajitura Pavlova.  

Chef Florin, cel caruia colegii i-au spus ca "n-aveam loc de tine la dulce", n-avea cum sa dea decat un DA. "E bun, ce vreti sa zic?". Cu 3 de DA, Andreea viseaza mai departe.

- Urmatorul concurent a venit cu Cioppino sau o "tocana de creveti, midii, de fapt midii nu ca nu puteam sa le curat". Ingredientele s-au incurcat tare mult in capul sau si i-a facut sa rada cu pofta pe cei trei Chefi. "Daca ai curaj, vino la anul cu aceeasi farfurie, dar executata corect" i-au spus cei din juriu.

- Mihai Toader considera ca MasterChef inseamna tot viitorul pentru el. "Traiesc intr-un oras cu 20.000 de locuitori, mi-as dori sa am acces la ingrediente speciale pe care nu le gasesc acolo". A venit cu scoici Saint-Jacques, dar a pierdut destul de mult timp pana cand a terminat de aranjat farfuria.

"Am gresit ceva elementar" a spus Mihai cand a realizat ca a uitat sarea. Chefii i-au dat 22 de minute sa faca o portie de paste. "Era o pacaleala, am auzit ca faci paste ca lumea" i-a spus Chef Catalin. "Am vrut sa mancam ceva facut de un om talentat" i-a confirmat si Chef Sorin. Mihai merge mai departe!

- Inca o tura de concurenti "la pachet". Toti insa au reusit sa-i enerveze pe cei din juriu. Doar la prima impresie, pentru ca preparatele au fost apreciate si au primit sortul cu 3 de DA.

Toate retetele de la MasterChef le gasesti pe Foodstory.ro!

Aurelia Dospina e din Ramnicu Valcea si e casatorita de 23 de ani. Crede in mancarea sanatoasa. "Fac fitness, de-asta arat atat de bine la 44 de ani".

S-a prezentat la MasterChef cu un somon. Dar chefii au vrut sa o vada cum taie o ceapa. "Farfuria arata bine, manuiti bine ustensilele" i-a spus Chef Catalin care i-a dat un DA. Acelasi raspuns i l-a dat si Chef Florin si cu 2 de DA si un NU, Aurelia merge mai departe.

- Alexandru Marconi e un personaj deosebit. A plecat in America cu doar 170 de dolari in buzunar. Gatea ca sa fie scutit de bani la chirie, livra pizza si uneori chiar sofer pe taxi. "M-am intors sa fac ce vreau. Daca primesc sortul, merg cu el pe strada". 

S-a prezentat cu o ceafa de porc gatita cu mere, pe care a prezentat-o cu greu in limba romana. Ce-i drept dupa 19 ani de stat in SUA, e de inteles. Alexandru este unchiul lui Alex Petriceanu, alias "D'artagnan"

Cu doi de DA de la Chef Florin si Chef Catalin si cu un NU de la Chef Sorin, Alexandru Marconi a mers mai departe.

- Corina Radut e politista si risca sa se prezinte cu un desert in fata Chefilor - o tarta cu nuca si glazura cu rom.

Meseria ei nu i-a intimidat totusi pe cei trei Chefi. "Tarta ta nu stiu cat de spaniola e, dar eu iti dau un DA" i-a spus Chef Catalin. "E dementiala" a laudat-o si Chef Florin. 3 de DA si politista care isi doreste o noua cariera merge mai departe.

- Juan, un portughez, a venit cu o coada de taur. "Ce-i asta? Unde-i carnea?" l-a luat la rost Chef Catalin. "Nu e apetisant, e putin grotesc" i-a raspuns si Chef Sorin. Cu 3 de NU, Juan nu merge mai departe.

Nicoleta Matea e noua "casnica" de la MasterChef. "Nici nu ma gandeam ca o sa ajung vreodata aici. Mi-am facut o operatie de marire a sanilor, pentru o nevoie personala, sa arat cat mai bine. Ma sustine iubitul meu Sebi in acest concurs" a povestit tanara care a fost hotarata sa-i ofere viitorului sot un show imbracata doar in sort.

Nicoleta a venit la MasterChef cu ficatei si mamaliguta "ca la mama acasa". Evident ca Chef Sorin a avut de obiectat - "aici suntem la MasterChef, nu la mama acasa". 

Totusi, ficateii bine gatiti i-au asigurat un loc in runda urmatoare!

- Urmatorii concurenti au venit "la pachet". Intre ei, un controlor de trafic aerian ce a venit cu biscuiti de mamaliga, un sef de sala si un tanar al carui scop a fost sa-si impresioneze prietenii de la bloc. Toti au primit doar NU pe banda rulanta.

- A urmat "mancarea preferata a fiului meu", asa cum a descris-o concurenta. Un muschi de porc impletit. Camelia Dodoiu a gatit atat de bine incat toate farfuria a fost golita de cei trei Chefi. "Sa va dea Dumnezeu sanatate ca gatiti asa" a fost concluzia.

- Urmatorul concurent s-a prezentat cu o supa tatareasca. E al doilea an la randul, dupa ce sezonul trecut a dat-o in bara cu o ciorba de fasole. Chef Catalin a scuipat imediat dupa ce a gustat. Nici ceilalti n-au fost mai blanzi si i-au recomandat sa mai incerce si la anul.

Elena Padurariu promoveaza dragostea in viata de zi cu zi. Are un magazin online pentru copii, unul pentru adulti si un magazin offline cu lenjerie intima. La MasterChef a venit cu Risotto cu sparanghel si menta. Gatitul cu dragoste i-a atras 3 de DA, iar Elena merge in runda urmatoare.

- Catalin Poteras a venit cu o o pulpa de pui umpluta cu chorizo si branza de capra. Chef Sorin l-a luat primul la ochi: "Nu inteleg de ce razi, esti arogant?". Chef Florin i-a dat insa un DA. "Ma asteptam sa fie toata pulpa umpluta, iar Ratatouille-ul este fara sare si piper" a venit replica lui Chef Sorin care i-a spus NU. Chef Catalin s-a declarat incantat de preparatul tizului sau. I-a acordat sortul cu conditia sa rada mereu cand il vede pe Chef Sorin :)

- Prima concurenta, Marcela Ghita din Republica Moldova. "Ma intretine iubitul, spune ca sunt frumoasa si grasana. La noi e si o vorba ca o femeie frumoasa trebuie sa fie multa"

Tanara a reusit sa-i amuze pe jurati cu un cantec in limba rusa. Recunoaste insa ca ii e frica sa nu ii arunce Chefii ciorba in cap.

Soleanca ruseasca, "un fel de ciorba de potroace" cum a caracterizat-o chef Florin, i-a impresionat teribil pe Chefi, iar Marcela a primit 3 de da.

Dupa ce in primele doua editii multe sorturi au plecat catre concurenti fericiti, dar s-au impartit si comentarii acide, martea aceasta pe Pro TV lupta pentru “MasterChef” se strange.

O politista, o actrita sau un somelier sunt doar cativa dintre concurentii care saptamana aceasta se vor prezenta in fata celor trei chefi, cu speranta ca vor reusi sa ii impresioneze. Indiferent daca in fata juriului vor fi etalate preparate traditionale romanesti sau, la polul opus, platinguri excentrice, juratii vor ramane la fel de intransigenti.

Un moment plin de energie va fi oferit si de o tanara concurenta basarabeanca, ce nu se fa sfii sa isi tina in frau emotiile prin cantec: aceasta va pregati platingul in fata chefilor in timp ce va canta un cantec in limba rusa. Marti seara se va prezenta in competitie chiar si un concurent din Portugalia, care va reusi sa ii uimeasca pe jurati cu un preparat neobisnuit: coada de taur.

Daca surpriza va fi una placuta sau nu, telespectatorii Pro Tv vor afla in editia “MasterChef” de martea aceasta.

Din meniul de marti seara nu vor lipsi nici momentele savuroase, mai ales ca cei trei chefi nu vor duce lipsa de inspiratie si se vor sicana reciproc. “Mie imi place putin cand e cate unul arogant cu tine”, va glumi chef Catalin cu chef Sorin, in vreme ce lui chef Florin ii va spune amuzat: “Sa-ti amintim ca in primul sezon nu aveam loc de tine la dulciuri?”.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
MASTERCHEF, sezonul 2. Victor Nemes i-a impresionat pe sefi cu preparatul sau si povestea de viata
MASTERCHEF, sezonul 2. Victor Nemes i-a impresionat pe sefi cu preparatul sau si povestea de viata

Dupa un debut mai mult decat savuros, cea de-a doua editie "MasterChef" aduce la fel de mult spectacol culinar. Si de data aceasta cei 3 jurati chefi vor fi imbiati cu preparate care mai de care mai aratoase si povesti impresionante.

Astazi, de la 20:30, cei trei jurati de la MasterChef au parte de o surpriza de proportii!
Astazi, de la 20:30, cei trei jurati de la MasterChef au parte de o surpriza de proportii!

 Prinde gustul competitiei in fiecare marti, de la 20.30, pe ProTv.

Chef Scaralatescu recomanda pentru 8 Martie mancaruri rapide, pe baza de peste si fructe de mare
Chef Scaralatescu recomanda pentru 8 Martie mancaruri rapide, pe baza de peste si fructe de mare

Incercati mancaruri rapide, pe baza de peste si fructe de mare, servite in portii mici, ca sa o puteti cuprinde totusi in brate pe femeia iubita.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.