ProFM aduce in Romania cea mai cunoscuta petrecere din Europa. 1.5 milioane de oameni nu au ratat-o


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 13:27
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2011 19:47
Categorie: Stiri Mondene

Vor mixa DJ-ii momentului si unde exista o singura regula: toata lumea se imbraca in alb. Din 2000, anul lansarii, si pana astazi, peste un milion si jumatate de oameni din 20 de tari au participat la acest eveniment.

Muzica, dans, teatru, coregrafie, spectacol pirotehnic si de lumini. Acestea sunt ingredientele care au facut din "Sensation" una dintre cele mai asteptate petreceri.

Ideea a luat nastere in anul 2000, la Amsterdam. Si s-a numit initial "White Sensation", pentru ca toti participantii se imbracau in alb. Traditia se pastreaza.

Pana acum, peste un milion si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente s-au distrat la "Sensation". Printre ei si Virgil Batista, DJ-ul PROFM. Sensation debuteaza si in Romania, pe 21 aprilie 2012, cu show-ul Ocean of White, la Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti.

Bas Meijer, Managing Director Sensation: “Asteptam cu nerabdare debutul Sensation in Romania. Suntem incantati sa colaboram cu Events, promoter cu o indelungata experienta, in care suntem siguri ca am gasit partenerul corect. Impreuna, promitem fanilor romani unul dintre cele mai bune evenimente ale anului 2012. Ca peste tot in lume, line-up-ul, compus din DJ de top, va fi anuntat cu doua luni inainte de eveniment. Sensation este insa un show unic in care DJ-ii completeaza un spectacol de exceptie”.

Lucrarile de amenajare la Romexpo vor incepe cu o saptamana inainte de eveniment. Echipamentul tehnic al showului si scena vor sosi in Capitala cu 40 de camioane. Pe scurt, 160 de cabine de sunet, 5 kilometri de de cabluri, 48 de fantani, 20 de sisteme laser, 200 de efecte pirotehnice diferite vor fi pregatite in timp record de cei peste 200 de membri ai staffului ID&T, licentatorii Sensation.

Primele 1000 de bilete in Ring au un pret special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar la categoria VIP, 770 lei (loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei incluse). Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete la pret special, biletele in Ring vor costa 240 lei.

Tichetele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

VIDEO PROTVPLUS.RO