Madalina Ghenea a stralucit la premiera filmului "Youth", din Londra. Cum a aparut frumoasa romanca alaturi de Michael Caine

Ultima actualizare: 19-10-2015 07:01

Frumoasa Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu de la Londra, la premiera noului film in care joaca.

Este vorba despre pelicula "Youth-Tinerete", in care apar nume celebre, precum Michael Caine, Harvey Keitel si Rachel Weisz.

Madalina Ghenea a furat toate privirile intr-o rochie vaporasa alb cu negru. Frumoasa romanca are o aparitie scurta, dar memorabila, in chip de Miss Univers, care le suceste mintile protagonistilor, aflati la varsta a treia.

Regizat de Paolo Sorrentino, filmul este o reflectie asupra trecerii timpului. Prezinta povestea a doi vechi prieteni, acum in vacanta la poalele Muntilor Alpim intr-un hotel elegant.

Fred, jucat de Michael Caine, este un pensionar , fost compozitor si dirijor, iar Mick - interpretat de Harvey Keitel, este un regizor de filme care inca mai lucreaza. Cei doi analizeaza vietile copiilor lor, usor in deriva, dar si relatiile pe care le au cu ei.

Michael Caine, actor: "Scenariul este incredibil, iar regizorul mi-a spus ca l-a scris special pentru mine, iar eu am fost uimit ca stie cine sunt... Sunt un om batran, iar ideea din filmul "Tinerete" mi se aplica.. Pentru ca, pe masura ce imbatranesti, trebuie sa incerci sa-ti pastrezi tineretea, curiozitatea si tot... Daca ti se pare ca le stii pe toate, de fapt nu stii nimic".

Rachel Weisz , actrita: "O joc pe fiica personajului lui Michael Caine, care este un dirijor faimos iesit la pensie , si care are trece printr-o criza.. Sunt asistenta lui personala si lucrez cu el, traiesc cu el... chiar dormim in acelasi pat. Mama personajului meu a murit, asa ca suntem foarte apropiati.

Pelicula a fost inclusa si in selectia oficiala a Festivalului de la Cannes, din mai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO