Macaulay Culkin solicită ca Donald Trump să dispară din filmul "Singur acasă 2 - Pierdut în New York"

15-01-2021 20:02


Actorul Macaulay Culkin, interpretul lui Kevin McCallister din „Singur acasă 2 - Pierdut în New York”, s-a alăturat unei petiţii prin care semnatarii solicită ca miliardarul republican Donald Trump să nu mai apară în film, potrivit Le Figaro.

Învins de Joe Biden în alegerile prezidenţiale, interzis pe reţelele de socializare, aflat în vizorul unei a doua proceduri de impeachment pentru implicarea în incidentele de la Capitoliu de săptămâna trecută, Donald Trump ar putea să dispară şi de pe ecrane, din montajul filmului "Singur acasă 2 - Pierdut în New York", conform News.ro.

De mai multe luni, internauţii se mobilizează pentru a cere o versiune a filmului fără scena în care apare Trump. Mesajele s-au înmulţit după ce Donald Trump a contestat înfrângerea în faţa fostului vice-preşedinte democrat, creând un climat insurecţional în Statele Unite.

"Vândut", a scris actorul Macaulay Culkin, înainte de a saluta munca unui internaut care l-a şters, în online, pe Donald Trump din scena în care apare în film.

Preşedintele în exerciţiu nu mai poate răspunde criticilor, din cauză că nu mai poate folosi conturile de pe reţelele de socializare.

Trump a avut grijă să protejeze această apariţie cinematografică. În timpul unei redifuzări a filmului în 2019, postul canadian CBC a tăiat scena în care apărea. Decizia, luată în 2014, a fost justificată prin faptul că lungmetrajul dura prea mult pentru televiziune. "Filmul nu va mai fi niciodată acelaşi!", a scris el pe Twitter, sugerând că premierul Justin Trudeau, cu care avea relaţii tensionate, era la originea acestei cenzuri.

Proprietar al Plaza Hôtel din New York la începutul anilor 1990, miliardarul a insistat în mod special să apară în film, potrivit regizorului Chris Colombus.

Pentru Insider, regizorul a povestit că Donald Trump a autorizat filmările în hotel numai dacă, pe lângă costul obişnuit de închiriere, avea dreptul să facă un cameo. "Înţelegerea era că dacă vrei să filmezi pe una dintre proprietăţile sale, trebuia să-i scrii o scenă", a povestit Matt Damon în 2017 pentru The Hollywood Reporter.

Donald Trump a avut apariţii în zece filme şi seriale. Această scurtă carieră i-a permis în 2015 să strângă 110.000 de dolari pensie anuală din partea Screen Actors Guild. În 2019, acelaşi sindicat i-a plătit 77.000 de dolari în plus.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO