Liam Neeson în rolul unui agent FBI, în pelicula „Mark Felt”


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2017 08:14
Categorie: Stiri Mondene

Liam Neeson a schimbat registrul şi joacă într-un thriller politic.

Actorul promovează pelicula "Mark Felt", despre scandalul Watergate.

Neeson a dezvăluit recent că simte că nu i se mai potrivesc rolurile de acţiune şi că plănuieşte să abadoneze genul pentru totdeauna.

Liam Neeson şi colegii lui din distribuţie şi-au prezentat cel mai nou film la New York. Unii reporteri au remarcat că Neeson, care în vară a împlinit 65 de ani, a slăbit şi pare obosit.

Actorul joacă în "Mark Felt" o peliculă despre agentul FBI care, sub pseudonimul Deep Throat, i-a ajutat pe reporterii de la Washington Post să dea în vileag implicarea preşedintelui Nixon în scandalul Watergate. Jurnaliştii au refuzat să îşi dezvăluie sursă, dar se specula că este vorba despre Felt. Confirmarea a venit abia în 2005. Neeson a recunoscut că rolul a fost unul provocator.

Liam Neeson, actor: "Se ştiu puţine despre el. Şi întotdeauna există presiune, fie ea şi mică, atunci când interpretezi un personaj real. Vrei să o nimereşti. Eu nu semăn deloc cu Mark Felt, însă am vrut să creez un personaj care să aducă în esenţă cu el."

Actorul, născut în Irlanda de Nord, îşi aminteşte că scandalul Watergate, la momentul izbucnirii nu l-a interesat prea mult.

Liam Neeson, actor: "Am crescut la 48 de km de Belfast şi în 1972, Belfastul era că în Beirut în timpul războiului civil. Aşa că Watergate, Nixon şi Deep Throat erau la periferie. Erau chiar pe o altă planetă."

Filmul va ajunge în cinematografele din Statele Unite la sfârşitul acestei luni.

Liam Neeson aduce primul film de actiune spectaculos al anului, Taken 3! Unde iesim in weekend:
VIDEO PROTVPLUS.RO