L-a confundat pe Obama cu omologul lui Jugaru

Ultima actualizare: 07-10-2012 09:08
Ileana Ros-Lehtinen pupata cu foc de Bush

O politiciana din Congresul american i-a inchis telefonul in nas presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, care o sunase sa o felicite pentru realegerea ei in functie. Saraca femeie a crezut ca este o farsa!


Ileana Ros-Lehtinen a ramas surprinsa sa afle ca celalalt om de la capatul firului este Barack Obama, care nu mai contenea cu laudele la adresa ei, desi ea l-a sustinut in campanie pe oponentul acestuia, John McCain. Sceptica in privinta identitatii barbatului, aceasta i-a spus raspicat ca nu o sa pice in plasa lui si a inchis, crezand ca cineva de la radio face glume.

"Radiourile din South Florida fac farse mereu. L-au pacalit pana si pe Fidel Castro sau Hugo Chavez", a declarat Ileana Ros-Lehtinen.

Politiciana a ramas sceptica si cand a fost sunata, la cateva minute, de seful de personal al lui Obama, Rahm Emanuel. Acesta a primit acelasi tratament. De-abia cand presedintele Comitetului Afacerilor Externe i-a explicat ca cel de la capatul firului era chiar Obama, americanca si-a dat seama de gafa.

Sarah Palin ar avea ce sa invete de la ea. Republicanca chiar a crezut ca a fost sunata de Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO