Kylie Jenner a cerut un ordin de restricție. Gestul bizar făcut de bărbat

Ultima actualizare: 31-10-2019 12:11
kylie jenner - 4

Vedeta americană Kylie Jenner a solicitat un ordin de restricţie după ce a povestit că un bărbat a escaladat una dintre porţile proprietăţii sale şi a bătut „agresiv” la uşa din faţă.

Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, a declarat că a fost afectată emoţional de acest incident petrecut marţi şi a început să se teamă pentru siguranţa sa, relatează Agerpres.

Bărbatul a reuşit să ajungă până la casa lui Jenner din Calabasas, în apropiere Los Angeles, şi a bătut pur şi simplu la uşă.

Confruntat cu agenţii de pază de la reşedinţa vedetei, intrusul ar fi declarat că se afla acolo pentru a vorbi cu Jenner. Ulterior, bărbatul a fost escortat în afara proprietăţii.

În documentele judecătoreşti, Jenner a precizat că nu are „nicio relaţie” cu bărbatul şi că nu s-a întâlnit şi nici nu a comunicat cu el.

„Nu există absolut niciun motiv pentru ca acesta să mă contacteze sau să vină la mine acasă”, a adăugat ea.

Deşi nu este clar dacă fiica lui Kylie Jenner, Stormi, în vârstă de un an, era acasă la momentul incidentului, Jenner a precizat: „Am un copil mic şi mă tem şi pentru siguranţa sa”.

Vedetei i s-a acordat un ordin de restricţie temporară în virtutea căruia bărbatul acuzat trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri de ea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO