Kim Kardashian le-a spus politistilor ca barbatii care au jefuit-o erau niste amatori. Ce au facut hotii in camera vedetei

11-10-2016 18:06

Kim Kardashian, Splash News

Kim Kardashian a declarat pentru politie ca talharii care i-au furat bijuteriile nu erau decat niste simpli amatori, lucru vizibil de la inceputul si pana la sfarsitul jafului, conform unor surse din anturajul vedetei.

Conform vedetei, talharii au actionat extrem de ezitant, i-au dat ordine contradictorii, spunandu-i sa intre si apoi sa iasa din cada de baie si au amenintat-o cu pistolul fara niciun motiv aparent, chiar daca Kim Kardashian nu a incercat sa le opuna rezistenta, relateaza tmz.com.

De asemenea, faptasii pareau sa se certe, in limba franceza, cu privire la ce urmau sa faca. Uniformele de politie pe care le purtau aratau ca si cum ar fi provenit dintr-un magazin cu costume de Halloween, fiind evident chiar si pentru un ochi neavizat ca acestia nu erau politisti.

Hotii au folosit un rucsac pentru a transporta bijuteriile furate si s-au dovedit inca o data niste novici, reusind sa piarda un colier cu o cruce din platina batuta cu diamante, in valoare de 33.000 de dolari. Pandantivul, o bijuterie realizata de Jacob & Co, a fost gasit de un trecator, pe strada, in apropierea locului in care s-a produs jaful.

Amatori sau hoti experimentati, pana la urma acestia au pierdut un colier de 30.000 de dolari dar au reusit sa dispara (cel putin deocamdata) cu o prada in valoare de aproximativ 9 milioane de euro.

Sursa: TMZ.com


VIDEO PROTVPLUS.RO