Jennifer Lopez s-a luptat cu depresia în pandemie: „Rugăciunile m-au ajutat mult”

Ultima actualizare: 19-11-2020 15:40
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a oferit un interviu emoționant pentru un post de radio spaniol, în care a mărturisit că pandemia a afectat-o la nivel emoțional. Din păcate, prin momente dificile au trecut și copiii ei.

“Știi, nu e ușor! În timpul pandemiei, cred că toți am avut un moment în care am fost depresivi, ne-a fost teamă, foarte teamă pentru că nu știam ce va urma. (…) Au fost multe momente în care m-am simțit rău, la fel și copiii mei, toată lumea, întreaga casa, familie, prieteni”, a spus J Lo potrivit Today.

Artista care îi are pe gemenii Emme și Maxx (12 ani) din căsnicia cu Marc Anthony a declarat că rugăciunile au ajutat-o în aceste momente dificile.

“Încarcă-ți bateriile, mergi mai departe (...) Este foarte important ca în zilele în care te simți rău să faci o activitate care să te facă să te simți bine. Fă puțină mișcare în casă, gătește ceva ce îți place. Adună-te și mergi mai departe”, a mai spus artista.

Jennifer Lopez a rememorat și un moment în care fiica sa, Emme, a venit la ea plângând: “Mama, de ce se întâmplă toate astea? Mi-e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă toate astea în viața noastră? I-am răspuns că uneori lucrurile se schimbă și e puțin dureros, dar va fi spre binele tuturor. Trebuie să fim recunoascătoare pentru tot ce avem. Pentru că suntem sănătoase, suntem împreună și ne iubim”, a conchis artista.

Chiar dacă viitorul este incert, Jennifer are planuri mari pe plan profesional. Artista va lansa în ianuarie 2021 o linie de produse dedicate îngrijirii tenului. Jennifer Lopez se iubește cu Alex Rodriguez din 2017 și au planuri de nuntă.

 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO