Jennifer Lopez, dans la bară la 50 de ani. Artista a afișat o condiție fizică incredibilă

Ultima actualizare: 06-09-2019 13:33
jennifer lopez, hustlers, dans la bara
youtube.com

Jennifer Lopez impresionează din nou prin condiția sa fizică desăvârșită, la cei 50 de ani pe care îi are. Ea se dedică total noului său rol, în pelicula „Hustlers”, și a postat un clip de la filmări, în care se antrenează pentru un dans la bară.

În „Hustlers: Conquering the Pole”, Lopez interpretează rolul Ramonei, o dansatoare la bară care se transformă într-o asasină.

Ea a postat pe internet un mic documentar din culise, pentru a le arăta fanilor cum decurg chinuitoarele antrenamente de dans, notează Daily Mail.

De altfel, Lopez, mamă a doi copii, a admis că lecțiile au fost „cu siguranță unele dintre cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut, din punct de vedere fizic”. După antrenamente, ea e văzută într-un club de noapte, unde se pregătește să arate tot ce a învățat.

„E cu adevărat o acrobație. Stripperii au mult timp la dispoziție să se antreneze. Sunt aici în fiecare noapte, așa că învață puțin câte puțin. În schimb, noi trebuie să învățăm totul pe repede-înainte. E cu siguranță unul dintre cele mai dificile lucruri, din punct de vedere fizic, pe care le-am făcut. Dar, în final, a meritat”, a declarat Jennifer Lopez.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO