Iuliana Marciuc, dezvaluiri socante despre agresorul Dianei, fiica lui Adrian Enache: "Am intrat intr-o panica nebuna"

Ultima actualizare: 12-07-2014 07:06

Iuliana Marciuc a declarat "La Maruta" ca paznicul libanez care a atacat-o pe Diana era omul de incredere al familiei si le trecea adesea pragul casei.

"Am fost sunata la 7 dimineata, eu eram in vacanta in Turcia cu baiatul si am fost sunata din partea administratiei blocului sa mi se spuna ca usa de la apartament este deschisa, ca in fata apartamentului este sange si ca s-a produs o altercatie", a declarat Iuliana Marciuc

"Am intrat intr-o panica nebuna. Stiam ca Diana mai vine la noi, din cand in cand, in week-end si am banuit ca a venit si de data asta", a continuat ea.

"Te gandesti ca intri intr-un loc unde esti in siguranta si tocmai de acolo ti se intampla, tocmai de la omul pe care noi il cunoastem, care a intrat foarte des la noi in casa pentru a ne ajuta. De foarte multe ori, cand veneam chiar eu cu David, de exemplu, singura si David era obosit, se oferea si il lua in brate, iar asta era placerea lui David, sa mearga in carca lui, sa-l bage direct in casa, direct pe pat, daca se poate. Iar cand era si Adrian si venea cu bagaje, incarcat cu genti, tot timpul el ne ajuta", a mai dezvaluit Iuliana Marciuc.

Greul pare sa fi trecut, insa, pentru Diana. Tanara in varsta de 17 ani a fost externata marti dupa-amiaza dupa ce medicii au considerat ca nu mai are nevoie de ingrijiri si terapie.

Pentru ca a trecut printr-o trauma, tanara a fost pazita non stop, chiar si in Spitalul de Urgenta Floreasca, de un bodyguard.

Chiar daca se punea problema ca Diana sa mai ramana si in noaptea de marti spre miercuri la spital, medicii de la Floreasca au hotarat ca tanara e in afara oricarui pericol. Are ranile pansate si va trebui sa revina la control, dar nu mai e nevoie de internare.

Cel mai probabil, fata va avea nevoie in zilele urmatoare de sprijinul unui psiholog avand in vedere ca inca are cosmaruri. Si asta pentru ca in afara de ranile de suprafata pe care fata cantaretului Adrian Enache le are, nu trebuie uitat faptul ca ea a trecut printr-o agresiune violenta in urma careia poate ramane traumatizata.

Tanara a fost agresata in urma cu 4 zile, de un cetatean libanez, paznicul blocului in care locuieste tatal ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO