Interviu Stirile ProTV cu chitaristul Slash, inainte de concertul de duminica: "O sa ne distram, va fi o seara extraordinara"

27-06-2015 10:02


Slash, fostul chitarist Guns'N Roses, canta duminica in Capitala, impreuna cu trupa sa. Intr-un interviu pentru Stirile ProTV, Slash le promite fanilor un spectacol rock plin de energie.

Muzicianul marturiseste totodata ca, daca ar avea timp, ar vizita Bucurestiul cu taxiul.

Slash va canta pentru a doua oara la Bucuresti, cu o luna inainte sa implineasca 50 de ani. "Sunt incantat sa revin. M-am simtit foarte bine data trecuta cand am cantat", spune artistul.

"O sa ne distram mai bine decat acum cativa ani si va fi o seara extraordinara", a mai adaugat Slash.

De un an de zile, faimosul chitarist cu joben din piele cutreiera lumea alaturi de trupa sa, intr-un turneu de promovare a celui mai recent album.

"Cantam piese de pe ultimul nostru album, "World On Fire", piese de pe albumul nostru anterior, trecem cam prin tot repertoriul nostru", descrie Slash desfasurarea concertului.

Slash s-a despartit de Guns'N Roses, formatia cu care a avut un succes imens in urma cu mai bine de 20 de ani. Desi este putin probabil sa il mai vedem vreodata alaturi de Axl Rose, chitaristul va canta la Bucuresti piese din intreaga sa cariera muzicala.

"Eu nu am cantat piesele vechi timp de 13 sau 14 ani. Am vrut sa le cant cu noua formatie, care a inceput practic ca un proiect solo, am vrut sa ne distram. Din 2010, fac parte din concertele noastre", spune Slash.

Slash isi aminteste de concertul pe care l-a avut in 2013 in Romania, cand nu a apucat sa vada Bucurestiul.

Slash, muzician: "Data trecuta, nu am avut timp. Stiu ca am ajuns in Bucuresti in dimineata spectacolului."

Dar, daca ar fi sa viziteze capitala... "Probabil ca nu as merge pe jos pentru ca nu as sti unde sa merg. Probabil as lua un taxi."

Slash va face spectacol duminica seara, la Arenele Romane.

VIDEO PROTVPLUS.RO