Incredibila relatie la Urziceni! Prietenul lui cel mai bun este un leu!

11-11-2009 00:00


Un iubitor de animale cu inima mare: a infiat un p...
Incredibila relatie la Urziceni! Prietenul lui cel...

Un tanar care iubeste animalele si are si spatiul necesar sa le creasca a infiat un pui de leu. Sunt atat de legati unul de celalat incat Richard Inima de Leu, sau Richee, pentru apropiati, ar fi in stare sa sfasie pe oricine ii pune in pericol stapanul.

 

Pisicul urias de 80 de kilograme se gudura si ii cere tanarului sa il ia in brate, in fiecare zi. Iar dupa o jumatate de ora de pupaturi, urmeaza ora de periat.Dupa rasfat, Richee isi primeste hrana. In fiecare zi inghite 15 kilograme de carne de vita sau de porc.

Lucian l-a cumparat pe Richee din Bucuresti de la Vitan. A platit fara sa clipeasca o mie de euro cand a vazut cat de slab si de neputincios era. Desi s-a intarit intre timp, are si acum o problema de sanatate.

Richee inca nu stie, dar la sfarsitul lunii se va desparti de Lucian pentru o viata in tihna, intr-o rezervatie naturala plina de soare departe de frigul si de ciulinii din Baragan. Nu va fi lasat in salbaticie pentru ca nu are cum sa se descurce. Stapanul lui promite ca o sa il viziteze la vara.

 

Tags: animale,

VIDEO PROTVPLUS.RO