Huiduieli în sală, la Festivalul de la Veneția, la proiecția noului film cu Jennifer Lawrence

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2017 08:24
Categorie: Entertainment

Jennifer Lawrence şi Michelle Pfeiffer promovează la Veneţia pelicula horror "Mother!", a cărei regie este semnată de iubitul lui Lawrence.

Deşi filmul are în distribuţie şi alţi actori cunoscuţi, precum Javier Bardem sau Ed Harris, criticii nu au fost deloc impresionaţi. Din contra, producţia, inclusă în competiţia oficială, a stârnit dezamăgire şi chiar huiduieli în sală.

Jennifer Lawrence a mizat pe o ţinută Christian Dior pentru a face impresie bună pe covorul roşu. Rochia semi-transparentă în partea de sus a continuat cu o fustă amplă din voal, sub care se întrezăreau discrete aplicaţii florale.

Nici Michelle Pfeiffer nu a fost mai prejos. La 59 de ani, ea a arătat spectaculos într-o rochie aurie Michael Kors. Vedeta şi-a făcut apariţia ţinându-l de mâna pe bărbatul cu care e căsătorită de 24 de ani.

Cele două actriţe, cărora li s-a alăturat șarmantul Javier Bardem, promovează la Veneţia pelicula horror "Mother!", în regia lui Darren Aronofsky.

Filmul spune povestea unor soţi, interpretaţi de Jennifer Lawrence şi Javier Bardem, care se mută într-o casă veche, ruptă de lume. El este un scriitor în căutarea inspiraţiei. Ea se ocupă de renovarea locuinţei afectate de un incendiu devastator. Traiul lor liniştit se schimbă însă dramatic după ce doi vizitatori, cărora le dau viaţă Michelle Pfeiffer şi Ed Harris, le trec pragul.

Jennifer Lawrence, actriţa: "A fost un personaj diferit de tot ce făcusem până atunci. Dar era şi o parte din mine cu care nu fusesem în legătură până atunci şi pe care nu o cunoşteam încă. Am avut un proces riguros de repetiţii timp de trei luni şi a fost o parte din mine pe care Darren m-a ajutat să o cunosc."

Lucrurile au mers atât de bine la repetiţii încât, la finalul filmărilor, Jennifer Lawrence şi Darren Aronofsky formau un cuplu. Subiectul s-a strecurat şi în conferinţă de presă.

Pelicula i-a dezamăgit însă pe critici şi chiar a iscat huiduieli la o prima proiecţie. Aronofsky şi-a aparat proiectul, descris drept rezultat al mâniei şi dezamăgirii față de ce se întâmplă în jurul lui.

Darren Aronofsky, regizor: "Cred că e un cocktail foarte, foarte puternic şi, bineînţeles, vor fi oameni care nu vor dori o asemenea experienţă. Am încercat să fiu cât se poate de clar că filmul e ca o cursă de montagne russe. Vino doar dacă eşti pregătit să te învârti de câteva ori."

La Festivalul de la Veneţia a ajuns şi Michael Caine. Actorul britanic, în vârstă de 84 de ani, îşi promovează cel mai nou proiect - un documentar intitulat "My Generation", despre cultura pop din Londra anilor 60.

"N-am fost mereu Michael Caine. M-am născut Maurice Joseph Micklewhite. Mama a fost femeie de serviciu, iar tatăl hamal în piaţa de peste. Eu ar fi trebuit să-i calc lui pe urme, dar uram mirosul de peste", spune marele actor.

Harrison Ford revine în rolul lui Indiana Jones. Filmul, lansat în 2019
Harrison Ford revine în rolul lui Indiana Jones. Filmul, lansat în 2019
VIDEO PROTVPLUS.RO
Eurovision 2019
Eurovision 2019. România decide piesa cu care intră în marele concurs
Mâncare inspirată dintr-un film celebru la Balul Oscarurilor: "Pentru prima dată”
Trupa românească ”de rock’n’roll” The Sonic Taste a lansat prima piesă și primul videoclip
Moment impresionant la ”Românii au talent”. ”Niciun om nu trebuie judecat după aparenţe”
”Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o!”. Reacții uluitoare la ”Românii au talent”
Scandal la Oscaruri. Cineaștii condamnă excluderea a 5 categorii importante
kamara
Scrisoarea lui Kamara pentru băiețelul său bolnav. Ce reacție a avut fosta soție
Cine va prezenta cel de-al 6-lea sezon al emisiunii ”Visuri la cheie”
Gwyneth Paltrow vrea să dea unui gândac numele unui fost iubit
Topul celor mai bine îmbrăcate vedete, realizat de revista People
Valentine's Day: cadouri de 8.000 de dolari. Se poate plăti și cu Bitcoin
VIDEO. Disney a lansat primul trailer pentru ”Frozen 2”. Când apare în cinematografe