Heidi Klum a primit cadou de la soţul ei o bucată de beton. Ce reprezintă de fapt

Ultima actualizare: 04-09-2019 16:06
Heidi Klum
Instagram

Chitaristul Tokio Hotel, Tom Kaulitz, i-a oferit soţiei sale Heidi Klum un cadou neobişnuit la o lună după căsătorie: o bucată din Zidul Berlinului, relatează miercuri dpa.

Modelul german în vârstă de 46 de ani, prezentatoare TV şi femeie de afaceri, a postat pe Instagram un video cu bucata pictată din zid în timp ce era descărcată dintr-un camion.

"Astăzi a sosit un cadou special de la soţul meu... o bucată din Zidul Berlinului, care a despărţit Berlinul de Est şi Berlinul de Vest timp de 28 de ani", a scris ea pe reţeaua de socializare.

"Soţul meu s-a născut în partea de est a Berlinului cu patru săptămâni înainte ca zidul să fie dărâmat în 1989", a mai spus Heidi Klum.

"El a putut să trăiască libertatea, bucuria, creativitatea, arta şi speranţa", se arată în mesajul modelului german.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today a special gift from my husband arrived... a piece of the Berlin Wall that had separated East & West Berlin for 28 years. My husband was born behind the wall on the East Berlin side 4 weeks before it was torn down in 1989. This allowed him to grow up in a Germany that was unlike the country his own parents had grown up in… He was able to experience freedom and joy and creativity and art and hope. Every morning, I will look at this beautiful piece in my garden with the knowledge that walls do not need to be built... they need to come down. ✌????☮️❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Zidul Berlinului a fost ridicat în 1961 de guvernul comunist din Germania de Est, împărţind oraşul fizic şi ideologic până la revoluţia paşnică din 1989, când a fost dărâmat.

"În fiecare dimineaţă, mă voi uita la această piesă frumoasă din grădina mea cu gândul că zidurile nu trebuie construite... ele trebuie dărâmate", a mai spus Klum.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit pe 3 august pe un iaht de lux în largul insulei italiene Capri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO