Gwen Stefani împlinește 53 de ani. Cântăreața și-a șocat fanii în ultima apariție. GALERIE FOTO

Gwen Stefani împlinește 53 de ani - 2
Getty

Gwen Stefani este o cântăreață americană cunoscută pentru single-urile „Let me blow ya mind”, „Hollaback girl” sau „What you waiting for”.

Gwen Stefani, compozitoarea și cântăreața hitului „Hollaback Girl” împlinește 53 de ani pe 3 octombrie 2022. Single-ul „Hollaback girl” se află pe albumul Love. Angel. Music. Baby lansat în 2004 și s-a dovedit a fi un real succes cu care Gwen a atins un record absolut.

Single-ul a devenit unul din cele mai de succes cântece ale anului, atingând primele zece poziții în majoritatea clasamentelor muzicale.

Talentul nu este singurul lucru cu care Gwen s-a făcut remarcată de-a lungul timpului. Recent, Gwen a fost invitată la emisiunea „Late Night With Seth Meyers”, unde a discutat despre rolul ei de antrenor la „The Voice US”.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

După difuzare, fanii au fost confuzi, spunând că artista este de nerecunoscut.

Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută îndrăzneață alegând să poarte un bodycon din plasă mov decupat.

Totuși, apariția ei i-a făcut chiar și pe fanii să se întrebe dacă este chiar ea.

„Sunt un fan de o viață a lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, a scris un fan.

„Mi-ați fi putut da 100 de șanse și tot nu aș fi ghicit că este Gwen Stefani”, a adăugat un altul.

Aspectul veșnic tânăr al lui Stefani a fost subiectul multor discuții de-a lungul anilor, dar vedeta nu a vorbit niciodată public despre faptul că și-a făcut vreo operație estetică.

În 2016, într-un interviu acordat lui James Gordon, Gwen Stefani a mărturisit că secretul care stă în spatele aspectului ei tânăr este dragostea.

Copilăria lui Gwen Stefani

Gwen Renee Stefani s-a născut pe 3 octombrie 1969 în Fullerton, California în familia lui Dennis, fostul director de marketing al companiei Yamaha și a lui Patti, de profesie contabil.

Gwen este al doilea copil al familiei, atista mai având încă trei frați, o soră mai mică, Jill, un frate mai mic, Todd și un frate mai mare, Eric.

La un moment dat, Eric a cântat la clape în formația „No Doubt”, dar ulterior a părăsit grupul pentru a urma o carieră în animație.

Gwen și-a descoperit pasiunea pentru muzică pe când era copil. Aceasta asculta des festivaluri, precum „Sunetul Muzicii„ și „Evita”.

Gwen și-a făcut debutul pe scenă în timpul unui concurs de talente la Liceul Loara unde a cântat melodia „I have confidence” pe care a auzit-o la festiv  „Sunetul muzicii”.

Cariera muzicală

După terminarea liceului în 1987, Gwen împreună cu fratele ei, Eric Stefani au fondat trupa „No Doubt”.

Trei ani mai târziu, cei doi au reușit să semneze cu casa de discuri Interscope Record, și dacă inițial nu au avut foarte mult succes, în 1995, single-ul „Don’t speak” de pe albumul „Tragic Kingdom” a ocupat primul loc în topurile muzicale.

În timpul în care era în formația „No doubt”, Gwen a mai avut și alte proiecte muzicale. Gwen a colaborat cu Richard Melville Hall, cunoscut în lumea muzicii ca, Moby. Cei doi au scos împreună melodia „South side”

De asemenea, Gwen a colaborat și cu Eve Jihan Cooper pentru melodia „Let me Blow ya mind” cu care în 2002 a câștigat un premiu  la categoria „Cea mai bună colaborare rap”.

În 2004, Gwen și fratel ei s-au hotărât să pună trupa pe pauză și să o ia în direcții diferite.

În 2004, Gwen și-a început o carieră solo și a lansat albumul „Love. Angel. Music. Baby, cu influențe pop al ale muzicii anilor ‘80.

Albumul a fost un real succes, ajungând să se vândă în peste șapte milioane de copi și i-a adus artistei nominalizări la premiile Grammy, în 2005 și 2006.

La premiile Grammy din 2005, Gwen a fost nominalizată la „Best Female Pop Vocal Performance”, iar în anul următor a primit alte cinci nominalizări.

Pe 5 decembrie 2006, Gwen a lansat albumul „The Sweet escape” și a început să colaboreze cu Akon și Tim Rice.

„Wind It Up”,  primul single de pe albumul „The Sweet escape”  a ajuns pe prima poziție în United World Chart și top cinci în jurul lumii.

„Rich Girl”, al doilea single în duet cu Eve și produs de Dr. Dree s-a dovedit a fi de succes, reușind să între în top 10 în Marea Britanie și în Statele Unite

Cariera de designer

Muzica nu a fost singura pasiune a lui Gwen. Artista își crea singură ținutele de scenă, iar în 2004 a lansat linia de modă L.A.M.B, după numele albumului, Love. Music. Angel. Baby.

Hainele cuprindeau mai multe stiluri, prin printre care japoneze și jamaicance. Ținutele au fost apreciate de nume mari din lumea modei și al filmului.

La sfârșitul anului 2006, Gwen a lansat o ediție limitată de păpuși, numită după numele albumului, iar la sfârșitul verii anului 2007, Stefani a lansat un parfum.

În 2004, Gwen și-a arătat interesul de a apărea în filme și  la un moment dat a dat audiții pentru un rol în filml „Domnul și Doamna Smith”.

Gwen a debutat pe marele ecran în 2004, în rolul lui Jean Harlow în filmul „The Aviator” în regia lui Martin Scorsese.

Viața personală

În decembrie 1995, Stefani a început o relație cu Gavin Rossdale, vocalistul trupei Bush cu care s-a căsătorit în 2002.

Cuplul a decis să-și țină relația departe de ochii presei, dar în 2004, cei doi au fost pe primele pagini ale ziarelor. În urma unui test de paternitate cerut de fosta soție, modelul Pearl Lowe, Rossdale a descoperit că avea o fiică.

Această veste nu a a afectat relația celor doi, iar în 2005, Gwen și Gavin au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

Pe 26 mai 2006, Gwen a dat naștere unui băiețel pe nume, lKingston James McGregor Rossdale. Doi ani mai târziu, pe 21 august, în viața lor doi a mai venit un băiețel, pe nume Zuma Nesta Rock.

Din nefericire, mariajul celor doi s-a terminat, ia pe 3 august 2015, Gwen a depus actele de divorț.

Câteva luni mai târziu, Gwen l-a întâlnit pe Blake Shelton pe platourile de filmare ale emisiunii „The Voice”, unde artista era jurat. Ulterior cei doi au început o relație, iar pe 3 iulie 2021 s-au căsătorit.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă | FOTO & VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă | FOTO & VIDEO

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu iubitul ei, Josh Bowling, în Minnesota, SUA. Ea și sora ei, Brittany, impart în același trup.

Steven Spielberg, către Denis Villeneuve: ”Dune 2 este unul dintre cele mai strălucite filme SF pe care le-am văzut”
Steven Spielberg, către Denis Villeneuve: ”Dune 2 este unul dintre cele mai strălucite filme SF pe care le-am văzut”

Steven Spielberg a avut numai cuvinte de laudă pentru filmul ”Dune: Partea a doua” în timp ce a stat de vorbă cu Denis Villeneuve în cel mai recent episod al podcastului "Director's Cut" al DGA.

Rihanna a întors toate privirile în California. Ce ținută a purtat la un eveniment caritabil | GALERIE FOTO
Rihanna a întors toate privirile în California. Ce ținută a purtat la un eveniment caritabil | GALERIE FOTO

Rihanna a întors toate privirile când și-a făcut apariția marți la un eveniment caritabil din West Hollywood, California, scrie Daily Mail.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.