Gestul unui model după ce a primit numeroase comentarii negative pe Instagram

16-08-2019 17:09


Gestul unui model după ce a primit numeroase comentarii negative pe Instagram

O vedetă pe Instagram a renunțat la social media, după ce a primit numeroase comentarii negative cu privire la corpul ei. Tânăra a devenit cunoscută datorită faptului că nu-și editează fotografiile postate pe rețelele sociale.

Ariella Nyssa, de 22 de ani, este un model australian și una dintre cele mai influente persoane, pe rețelele sociale. Tânăra a povestit că s-a confruntat cu multe respingeri din partea agențiilor de modeling din cauza modului “prea real” în care se afișează pe Instagram.

“Am primit numeroase comentarii în care mi se spunea că “trebuie să am un corp de model pentru a lucrez în domeniu” și că am o atitudine nepotrivită deoarece nu sunt destul de “provocatoare” pentru a fi model Victoria’s Secret”.

Tânăra a povestit că, în mod normal, ar ignora astfel de comentarii, dar de această dată chiar a fost afectată de feedback-ul primit de urmăritori, pe Instagram, potrivit Daily Mail.

Ca rezultat, Ariella a decis să ia o pauză de la social media și să se relaxeze.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO