"Game of Thrones", filmul cu cele mai multe nume "piratate". Cum au fost botezati bebelusii americani nascuti in 2013

20-05-2014 14:29


game of thrones

Administratia americana pentru Siguranta Sociala a publicat recent lista celor mai populare nume printre parintii in 2013. "Game of Thrones" este si cel mai "piratat" film cand vine vorba de nume.

De la fete botezate Andrew la baieti numiti Isabella, in anul 2013 parintii s-au dovedit la fel de amuzanti ca si in anul anterior. 

Succesul de care se bucura serialul "Game of Thrones" s-a reflectat si in preferintele parintilor. In 2013, 1135 de copii au fost botezati Arya, 241 au primit numele Khaleesi, 67 - Daenerys, 59 poarta numele Snow, 15 - Theon, opt - Brienne si cinci - Robb, cu dublu "b", intocmai ca celebrul Stark, scrie news.com.au.

Dupa aparitia mult-asteptatului film "Noah", cu Russel Crowe, numele personajului biblic a ajuns in topul celor mai populare nume pentru baieti, pentru prima data. Cel mai popular nume printre fetele din Statele Unite, nascute in 2013, este Sofia, inspirat, probabil, de cel mai bine platit start de televiziune de la Hollywood, Sofia Vergara.

Cititi si: Fenomenul Game of Thrones. Tot mai multi bebelusi au inceput sa fie botezati dupa numele personajelor din serial, in Marea Britanie

Cea mai mare crestere in popularitate a avut-o numele Daleyza, cunoscut din serialul TV in limba spaniola Larrymania, un reality show despre viata artistului mexican Larry Hernandez, care are o fiica cu acest nume. Numele a urcat peste 3000 de pozitii in top, cel mai probabil datorita serialului.

Topul celor mai ciudate nume de baieti, in Statele Unite:

1. Coal
2. Moo
3. Kaptain
4. Charger
5. Braylin
6. Quamaine

Topul celor mai ciudate nume de fete, in Statele Unite:

1. Cymphony
2. Heiress
3. Nyx
4. Yalexia
5. Charlemagne
6. Afomia

Sursa: News.com.au

VIDEO PROTVPLUS.RO