GALERIE FOTO Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Fotografii cu Ducesa de Cambridge, făcute publice în premieră

Ultima actualizare: 09-01-2022 10:34
kate middleton
Twitter

Kate Middleton a împlinit, duminică, 40 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, au fost publicate trei portrete făcute de fotograful de modă Paolo Roversi.

Kate Middleton împlinește duminică 40 de ani. În cele trei portrete publicate, ducesa poartă rochii semnate de casa de modă Alexander McQueen.

Celebrul fotograf a descris ședința foto ca fiind „un moment de pură bucurie”, adăugând că ducesa poate aduce lumii un plus de „speranță” și „energie pozitivă”, scrie The Guardian.

Kate Middleton își va sărbători ziua de naștere cu familia, într-un cadru privat, la casa din Norfolk.

Cum arăta Kate Middleton în anii studenției

 

Deși acum are toate privirile ațintite spre ea, în anii studenției era mai degrabă o tânără timidă despre care nimeni nu ar fi crezut că va ajunge să-și petreacă viața alături de fiul cel mare al Reginei Elisabeta.

Ducesa de Cambridge și Prințul William s-au cunoscut în 2001, atunci când au început studiile la Universitatea St. Andrews din Scoția. În 2005, la festivitatea de absolvire a studiilor, cei doi și-au oficializat relația prin publicarea unei fotografii.

Cei doi au avut parte și de momente dificile în relație, astfel că în anul 2007 și-au spus adio ca, mai târziu, să se reîntâlnească, scrie people.com.

În 2010, înainte de logodnă, Prințul William a fost rugat să vorbească despre acea despărțire. Ducele a răspuns: „Ei bine, trebuia să fiu sigur că această femeie este pentru mine pentru că vreau ca mariajul să fie pentru totdeauna”.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în 2011 și au împreună trei copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO