Gafa de proportii la galele premiilor de film din Cehia. Au promis prezenta lui Jim Carrey, dar au avut parte de o sosie

24-02-2015 08:24


Prezenta actorului Jim Carrey trebuia sa fie unul din marile momente la gala premiilor de film din Cehia, care a avut loc in weekend.

Insa, in locul starului de la Holywood, la ceremonie a aparut o obscura sosie. Spectatorilor li s-a parut ceva dubios. Insa, abia dupa 24 de ore, organizatorii au recunoscut ca au fost trasi pe sfoara. Acum le crapa obrazul de rusine.

Publicul il astepta pe Jim Carrey in prestigioasa sala Rudolphinum, unde se desfasura ceremonia "Oscarurilor cehesti". Insa, pe scena si-a facut aparitia un individ care aducea, oarecum, cu starul de la Holywood.

Fara sa rosteasca un cuvant, a prezentat un gag cu o ploaie de confeti si s-a retras in culise. Imediat, spectatorii - printre care numerosi actori si cineasti - au emis dubii in privinta identitatii invitatului.

Insa, dupa ceremonia inmanarii premiilor "leul ceh", transmisa in direct la televiziune, organizatorii au insistat: "Nu e nicio minciuna. A fost Jim Carrey". Si au explicat ca actorul american s-ar afla la Praga unde filmeaza un spot publicitar.

Abia dupa 24 de ore de la gala si-au recunoscut gafa: "Am cazut victime unei inselatorii colosale" - admite un comunicat al Academiei de film

Organizatorii au fost contactati de indivzii ce pretindeau ca sunt impresarii lui Jim Carrey si le-au propus participarea acestuia la eveniment. "Totul parea in regula, erau garzi de corp, un interpret" - se justifica Academia "leului ceh".

Acum, probabil ca organizatorilor nu le mai ramane decat sa se intrebe "cine e tantalaul si cine e gogomanul", parafrazand titlul unui film cu adevaratul Jim Carrey. In privinta sosiei, presa populara de la Praga scrie ca se numeste Hari Zinhasovici si e originar de undeva din Balcani.

VIDEO PROTVPLUS.RO