FOTO. Sergiu Nicolaescu revine pe marile ecrane din 17 februarie cu "Ultimul corupt din Romania"

Ultima actualizare: 03-01-2013 12:30
Sergiu Nicolaescu

Daca in urma cu aproape 2 ani Sergiu Nicolaescu lansa "Poker", prima comedie realizata de la monumentalul "Nea Marin Miliardar" incoace, din 17 februarie maestrul isi lanseaza noul film, "Ultimul corupt din Romania", in cinematografele din toata tara.

In contextul in care "Poker" a fost vizionat de aproximativ 25.000 de spectatori si a devenit una dintre cele mai de succes premiere romanesti ale anului, incurajat dar si alimentat de subiecte tot mai savuroase pe aceeasi tema, Sergiu Nicolaescu a considerat fireasca o continuare a filmului din 2010, pe care a denumit-o "Ultimul corupt din Romania".

O productie MediaPro Pictures, "Ultimul corupt din Romania" ii readuce in rolurile principale pe Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo) si Mircea Diaconu, care isi reiau cu maiestrie rolurile din "Poker", dar si alte nume mari ca Nae Lazarescu si Vasile Muraru, care vor da viata unor noi personaje savuroase in noua poveste.

Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "Ultimul corupt din Romania" este un film de actualitate, al societatii de astazi, "un film comic, dar in acelasi timp si critic”, asa cum il descrie regizorul Sergiu Nicolaescu.

De aceasta data, mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) devine doctor in stiinte si doneaza bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator.

Partenerul lor de poker - chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) – continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor - prin rotatie - Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat ca pe un salvator in „Poker”. Mai bine nu-l asteptau.

Marcel – general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

MediaPro Distribution prezinta "Ultimul corupt din Romania" din 17 februarie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Odeon Cineplex Cluj, Glendale Studio (Bucuresti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov si Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cinema Premiera (Ploiesti), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Cortina (Oradea), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Victoria (Iasi) si Cinema Premiera (Ploiesti).

 

Update 3.01.2013. Sergiu Nicolaescu a murit. Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe.

Mai multe detalii puteti afla de aici: 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sergiu-nicolaescu-a-murit.html

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO