In aceasta poza se ascunde motivul pentru care barbatii nu mai pot performa in dormitor

Dată publicare: 18-01-2012 08:22
Dată actualizare: 05-11-2012 16:18


femeie

Esti incantat de ideea ca partenera ta de viata este foarte buna prietena cu amicii tai. Nu ar trebui. Cel putin asta reiese dintr-un studiu realizat recent.

Nici prin gand nu o sa-ti treaca cat de mult poate sa te afecteze si in ce fel prietenia dintre sotie si grupul tau de amici.

Se pare ca o relatie stransa de prietenie intre sotie si prietenii partenerului are un efect negativ asupra masculinitatii acestuia.

Cercetatorii de la Universitatea Cornell, New York, au ajuns la concluzia ca o astfel de relatie de amicitie duce la aparitia disfunctiei erectile.

Acest lucru se intampla insa numai in cazul barbatilor trecuti de 30 de ani. O astfel de relatie care se interpune intre barbat si prietenii lui duce la grave probleme sexuale in viata de cuplu.

Profesorul Benjamin Cornwell, cel care a condus echipa de cercetatori, a precizat: “ Barbatii care trec printr-o astfel de experienta o sa intampine probleme la capitolul erectie. Le va fi greu sa o mentina si sa ajunga la orgasm in timpul partidei de sex”.

Sentimentul de intimitate dispare, iar barbatul isi simte masculinitatea atacata si de aici apare si neincrederea in pat.

De aceea este indicat ca “seara baietilor” sa ramana seara baietilor, fara prezenta partenerei la intalnirile cu amicii, decat ocazional.

Sursa: The Telegraph

Tags: sex, studiu,


VIDEO PROTVPLUS.RO