Secretul din spatele fotografiei. Ce a fost aceasta tanara inainte sa participe la Miss Anglia 2012

Dată publicare: 17-01-2012 11:13
Dată actualizare: 02-08-2012 20:04


transsexual

Aceasta tanara de 18 ani aspira la titlul de Miss Anglia 2012. N-ar fi nimic iesit in comun in aceasta informatie, insa adolescenta are o poveste de viata incredibila.

Jackie Green este deja foarte celebra in Marea Britanie, dupa ce a devenit cea mai tanara persoana transsexuala din tara.

La 16 ani, s-a urcat in avion si a zburat spre Thailanda, unde si-a facut operatie de schimbare de sex. Inainte de asta Jackie era baiat si se numea Jack.

La zece ani, viata lui Jack devenise un cosmar. Nu se mai simtea bine in pielea lui si a inceput sa se imbrace cu haine feminine. Sase ani mai tarziu nu si-a mai suportat conditia si a decis sa faca operatia de schimbare, cu acordul parintilor.

Dar cum nicio clinica din Marea Britanie nu a fost de acord sa faca aceasta interventie asupra unui minor, Jack s-a dus in Thailanda. Transformarile au costat familia in jur de 20.000 de euro.

Intre timp, Jack a devenit femeie si din punct de vedere legal. Si-a luat numele Jackie si a inceput o cariera in modelling.
A fost acceptata sa participe la Miss Anglia 2012 si in curand va trece prin prima proba eliminatorie, cea in care publicul voteaza fotografiile participantelor.

Citeste si:

Asculta PRIMA piesa a lui Stefan Stan feat. Alex Velea. Spune-ne daca iti place!

Show-ul care a incins spiritele. Lil’ Kim s-a comportat ca o profesionista

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO