Filmul eveniment al anului. "Razboiul Stelelor: Trezirea fortei" poate deveni pelicula cu cele mai mari incasari din istorie

Ultima actualizare: 17-12-2015 07:00

Peste numai cateva ore la Los Angeles are loc mult-asteptata avanpremiera a filmului Star Wars - Trezirea Fortei.

Cei mai nerabdatori dintre fani au ocupat un loc in fata cinematografului inca saptamana trecuta, siguri ca forta va fi cu ei.

Ii vor vedea de aproape pe legendarii Harrison Ford si Carrie Fisher, deveniti simboluri ale seriei, dar si pe tinerii actori din distributie. Cei care au vrut sa participe la avanpremiera au dat chiar si 10 mii de dolari pentru un bilet.

Pentru avanpremiera a fost ales, deloc intamplator, cinematograful Chinese Theatre din Los Angeles. Este acelasi loc unde a fost proiectat primul film din seria Star Wars, in 1977. Sute de fani s-au instalat de zile bune in fata cladirii, care arata acum ca o adevarata tabara.

Fana: "Suntem nebuni. Toti prietenii ma intreaba: Ce faci ,Amelia? Ai innebunit? Dar, se intampla o data in atatia ani..."

Fan: "I-am dat mesaj nasei mele si i-am spus unde sunt. Mi-a zis "Oh doamne" am facut acelasi lucru la premiera filmului in 1977."

Harrison Ford il va intruchipa inca o data pe Han Solo, la 30 de ani de cand a jucat prima oara rolul.

Harrison Ford: Este cu siguranta cu 30 de ani mai in varsta. Povestea include cateva schimbari in modul cum percepe lumea.

Cele trei decenii nu i-au stirbit cu nimic entuziasmul si nici bucuria pe care i-o provoaca reactiile fanilor.


Harrison Ford, actor "Sunt bucuros, sper ca filmul sa fie un succes. Sunt pregatit pentru orice urmeaza."

Una dintre "fetele noi " din distributie este Lupita Nyong`o, castigatoare a unui premiu Oscar in 2013.

 

Lupita Nyong’o: "Cum este sa fac parte din echipa Star Wars? Este .... o calatorie intr-o galaxie indepartata. Imi amintesc ca eram pe platourile de filmare, ma uitam in jurul meu si chiar ma simteam pe o alta planeta. "

Expertii sunt aproape siguri ca noul lung metraj din seria Star Wars ar putea deveni pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

Va fi echivalentul cinematografic al unui uragan care va dobori toate recordurile de box office. Previziunile vorbesc despre incasari de peste 250 de milioane de dolari numai in primul weekend de proiectii si asta doar in Statele Unite. In Romania, filmul apare pe 18 decembrie.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO