Filmul care o sa va faca sa va simtiti in cinematograf ca la discoteca. "Step Up 5" va avea premiera in Romania

Ultima actualizare: 06-08-2014 07:05

Daca vreti sa mergeti la cinema, dar sa va simtiti ca la discoteca, nu trebuie sa ratati al cincilea film din seria "Dansul dragostei" ("Step up").

"Batalia starurilor" e o combinatie exploziva de dans, intrigi amoroase si o muzica atat de antrenanta, incat e imposibil sa stai nemiscat pe scaun. Va aparea si in cinematografele de la noi din 22 august 2014.

"Step Up 5: All In" adica "Dansul dragostei 5: Bătălia starurilor" aduna personajele principale din toate celelalte filme ale seriei. Pe afis nu sunt nume consacrate, pentru ca, spun producatorii, personajul principal e... dansul!

Ryan Guzman, actor: "Exista un motiv pentru care aceasta serie de filme despre dans a rezistat mai mult decat oricare alta. Cate filme despre dans stiti? Nu prea multe. Acesta are succes dintr-un motiv anume."

Motivul e combinatia de dans si dragoste, la care se adauga un pic de umor, actori tineri si frumosi. Intotdeauna e vorba si de un concurs de dans. In "Batalia starurilor", personajele din filmele de pana acum concureaza intre ele pentru un contract care le-ar putea aduce faima dorita.

Chiar daca scenariul nu difera cu mult de al celelorlate filme din serie, secventele de dans sunt spectaculoase, cu o coregrafie si o tehnica superbe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO