Fiica fostului principe Nicolae al României topește inimile internauților

Ultima actualizare: 21-05-2020 12:04
Fiica principe Nicolae
Agerpres

Iris Anna, fiica de 4 ani a fostului principe Nicolae al României, face senzație pe rețelele sociale. Mama ei, Nicoleta Cîrjan, a distribuit pe contul oficial o imagine care a atras simpatia celor din jur.

Atâta fericire. Atât de perfectă”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook în dreptul unei fotografii cu fiica ei de 4 ani. Sute de oameni au reacționat la imaginea care ar înduioșa pe oricine, cu un copil născut dintr-o relație imposibilă.

Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”, a fost una dintre reacțiile internauților. Oamenii au comparat-o pe fetiță cu o prințesă, deși nu va putea niciodată să se apropie de Casa Regală a României.

Iris Anna s-a născut în urma relației Principelui Nicolae cu o „femeie din popor”, relație care a dinamitat Familia Regală a României. La 1 august 2015, Regele Mihai al României i-a retras lui Nicolae titlul de Principe al României și calificativul de Alteță Regală și l-a exclus din Linia de Sucesiune la Coroana României. Până atunci, Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune dinastică.

Anul trecut, fostul principe Nicolae a anunțat pe Facebook că un test de paternitate cerut chiar de el a demonstrat că este tatăl fetiței Iris Anna.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat public nepotul Regelui Mihai.

Fostul Principe Nicolae, care a rămas cu numele primit la naștere, Nicholas Medforth-Mills, este fiul Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills.

În septembrie 2018, nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder, o tânără absolventă de ASE, cu master în Relații Internaționale și Integrare Europeană.

Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 25 Octombrie 2021

45:39
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!