Cum arată Jean Claude Van Damme la aproape 60 de ani, după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice

Dată publicare: 20-05-2020 11:50
Dată actualizare: 20-05-2020 12:48


Jean Claudde Van Damme

A scris istorie în lumea filmelor de acțiune cu aparițiile sale legendare în Soldat universal, Sport sângeros sau Dublu impact în anii ‘90, însă Jean Claude Van Damme demonstrează că este la fel de în formă și 30 de ani mai târziu.

La aproape 60 de ani, pe care îi împlinește în octombrie, actorul devenit și mai popular după ce a făcut șpagatul între două camioane aflate în mișcare, uimește cu look-ul său fresh.

 

Cârcotașii îl acuză însă că și-a făcut operații estetice, iar specialiștii spun că ar fi apelat la botox și lifting facial. Dar cum operațiile estetice sunt un subiect tabu, mai ales printre bărbați, Jean Claude Van Damme nu a vorbit niciodată despre asta.

 

 

Actorul belgian lucrează intens la sala de fitness și impresionează pe rețelele de socializare cu mușchii săi de budybuilder. Van Damme este practic la fel de “fit” ca în anii ’90. Urmărit de 5 milioane de admiratori Instagram, Van Damme posteză adesea imagini de la antrenamentele sale intense.

 

Căsătorit de 5 ori cu 4 femei diferite, Jean Claude Van Damme are 3 copii cu două dintre fostele soții. În prezent este divorțat.

 

Vezi VIDEO:

Sursa: Instagram


VIDEO PROTVPLUS.RO