Motivul pentru care Andreea Raicu a renunțat la televiziune

Ultima actualizare: 28-10-2020 10:27
Andreea Raicu

Andreea Raicu a prezentat emisiuni de mare succes și s-a numărat printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Și totuși la un moment dat a spus stop.

Invitată în emisiunea “Nu există nu se poate”, moderată de Andreea Marin, vedeta a făcut mai multe mărturisiri, printre care și motivul pentru care a renunțat la televiziune.

Andreea Raicu (43 de ani) a povestit că în perioada în care lucra ca prezentatoare de televiziune, viața ei arăta ca un basm, însă doar din exterior.

“Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme! Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a mărturisit Andreea Raicu.

Fosta prezentatoare a mai vorbit și despre momentul în care a intrat în televiziune, dar și ce și-ar fi dorit să facă dacă nu ar fi urmat acest drum. Andreea Raicu a devenit cunoscută în 1995, la vârsta de 17 ani, după ce a câştigat locul I în cadrul ediţiei naţionale a competiţiei Elite Model Look.

“Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog”, a mai spus Andreea la emisiunea “Nu există nu se poate”.

De când nu mai apare la TV, Andreea Raicu câștiga bani frumoși din afacerile sale. Este speaker motivațional, life coach și promotor al unui stil de viață sănătos, cu certificări în tehnici de Mindfulness și meditație. De asemenea, vedeta vinde cu succes tricouri și hanorace cu mesaje motivaționale, pe site-ul ei.

Vezi și: 

Învațamântul românesc - Probleme, soluții și deadline-uri - Trending Review cu Daragiu - episodul 43

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO