Esti Sobolan, Caine, Dragon? Afla ce ti s-a pregatit pentru noul an!

zodiac chinezesc

Duminica incepe, potrivit chinezilor, un nou an. Dupa Anul Sobolanului, e vremea pentru cel al Bivolului. Ce ti s-a pregatit din punct de vedere al carierei, dragostei sau sanatatii, afla aici.

SOBOLAN

General 

Anul acesta, vei avea multe ocazii sa progresezi. Insa fii atent la relatiile interumane, caci s-ar putea sa pierzi niste prieteni. Oamenii vor fi rosi de invidie si se vor lua de tine, din cauza ca esti prea mandru si arogant. Tendinta de a te ingropa in munca si a da ce-i mai bun din tine pe plan professional te va izola social. Prietenii nu te vor mai suna, colegii nu vor dori sa colaboreze cu tine, asa ca te vei simti mult mai singur. Multe probleme pot decurge din aceste situatii. Ca sa te descurci cu oamenii anul acesta, trebuie sa fii foarte diplomat. Cu farmecul si inteligenta ta, ii poti atrage de partea ta pe cei care-ti fac probleme. Sistemul tau imunitar va fi foarte scazut anul acesta, asa ca ai grija de sanatate. Si relatiile sentimentale vor fi instabile, caci stresul isi spune cuvantul.

Cariera 

Sefii iti vor oferi ocazia sa stralucesti la munca. Meriti asta si cu siguranta le vei depasi asteptarile. Insa, nu te lasa dus de val de increderea pe care o vei dobandi, caci oamenii vor tinde sa te priveasca drept un arogant. Pe parcurs ce vei progresa, te vei izola, de aceea este important sa fii diplomat. Altfel risti sa ai mai multi dusmani decat prieteni. Incearca sa-ti maresti averea prin traditionala metoda a economisirii. Nu este un an bun pentru investitii, jocuri de noroc sau alte activitati similare.
 
Dragoste 

Citește și
Anul Bivolului
Cum va fi Anul Bivolului?
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Daca esti singur, s-ar putea sa fii confuz in ceea ce priveste atractia pentru sexul opus. Azi te indragostesti de cineva, maine de altcineva. Asa ca analizeaza-ti bine sentimentele, inainte sa trimiti semnale nesigure care ar putea rani anumite persoane. In schimb, daca esti implicat intr-o relatie, acesta ar putea avea de suferit din cauza barfelor, a rudelor, a prietenilor sau a problemelor legate de copii. Ai putea sa simti ca relatia s-a deteriorat si ca nu-l mai iubesti pe cel de langa tine, asa ca exista riscul despartirii. Insa toate aceste sentimente sunt influentate de stresul prin care treci la locul de munca, asa ca ai grija atunci cand iei decizii pripite. S-ar putea sa le regreti mai tarziu. 

Sanatate 

Stresul iti va afecta si sanatatea, nu numai relatiile, asa ca vei fi predispus la raceli si gripe. Ai grija la dieta, incearca sa te relaxezi mai des si mentine-ti un stil de viata sanatos.

BIVOL

General 

Desi nu ai avut un 2008 prea bun, vei descoperi ca 2009 te va dezamagi si mai mult. Trebuie sa faci fata numeroaselor provocari de unul singur, asa ca deseori te vei simti singur si neajutorat. In plus, trebuie sa te feresti de atacurile celorlalti, asa ca nu lasa garda jos. Ai tendinta sa nu bagi in seama detaliile, asa ca vei fi supus greselii. Problemele de sanatate vor fi legate de stress, asa ca ti se va parea un an deprimant. Implicate in cat mai multe activitati relaxante. 

Cariera 

Te vei trezi in mijlocul unor discutii aprinse, iar cutitele vor zbura catre tine fara mila. Daca treci cu vederea anumite detalii, s-ar putea sa ai de pierdut, asa ca trebuie sa te concentrezi mai mult. Fii amambil si prietenos cu colegii, dar incearca sa nu ai prea multa incredere in ei cand vine vorba de informatii confidentiale. 

Dragoste 

Daca esti singur, posibilitatea de a te implica anul acesta intr-o relatie este foarte redusa. Vei avea prea multe probleme pe cap, care-ti vor distrage atentia de la treburile sentimentale. Daca ai deja pe cineva, s-ar putea sa aveti probleme din cauza ca petreceti prea putin timp impreuna. Sau exista posibilitatea ca unul dintre voi sa simta o detasare emotionala. Asta nu inseamna neaparat ca este vreo problema cu relatia, ci pur si simplu ca aveti nevoie de spatiu. 

Sanatate 

Pentru ca nu te vei putea concentra, vei fi predispus la accidente. Asa ca fii foarte atent atunci cand conduci. Daca nu poti face asta, foloseste transportul in comun. De asemenea, vei avea probleme legate de stress: tensiune mare, migrene si stari de oboseala. 

TIGRU

General 

Vei fi foarte popular anul acesta, asa ca bucura-te de cat mai multe activitati sociale. Ti se vor da multe responsabilitati, asa ca este o perioada buna sa demonstrezi ce poti. Insa nu te imbata cu apa rece, caci s-ar putea sa ai probleme cand te astepti mai putin. Trebuie sa fii pregatit pentru orice. Mai ales ca oamenii vor avea tendinta sa te bage in bucluc. Asa ca ai grija cu cine te incurci. De asemenea, ai grija sa nu fi jefuit. 

Cariera 

Sefii te vor pune la treaba pentru ca stiu ca esti o persoana care poate rezolva lucrurile. Insa nu te astepta ca odata cu volumul de munca sa vina si marirea de salariu sau promovarea in functie. Pregateste-te sa rezolvi situatii de criza si sa eviti sa fii manipulat. Din moment ce popularitatea voastra va fi mare anul acesta, cei implicati in vanzari, project management sau alte domenii legate de relatii publice vor avea succes. 

Dragoste 

In cazul celor singuri, este momentul pentru socializare excesiva pentru ca sunt sanse mari sa va indragostiti. Iar daca sunteti implicati intr-o relatie, veti trece la pasul urmator: casatoria. Oricum, planul amoros este bine conturat si atrageti persoanele de sex opus ca un magnet. 

Sanatate 

Nu sunt probleme majore de sanatate, insa trebuie sa fiti atenti sa nu va enervati prea tare, caci exista riscul sa aveti probleme de tensiune, sa faceti un atac cerebral sau un stop cardiac. Mai ales ca vor fi dese situatiile care va vor infuria. In plus, aveti grija sa nu fiti jefuit. Nu umblati cu bijuterii scumpe la vedere sau cu multi bani in geanta.

IEPURE

General 

Este un an cu multe provocari. Veti avea parte de multe surprise si veti fi lasat in fata lor singur. Exista probabilitatea sa va lasati tarati intr-o situatie problematica din punct de vedere legal si sa ajungeti la inchisoare. Multi oameni vor complota impotriva voastra si va vor oferi informatii gresite. Desi, in general, sunteti destul de norocos, fiti cu ochii in patru si nu aveti incredere in oricine. Desi veti fi coplesiti de stres si de probleme, nu luati decizii pripite. Incercati sa fiti lamurit in totalitate inainte de a trece la fapte. Anul acesta, veti putea sa va deosebiti prietenii de profitori.

Cariera 

O sa va fie greu anul acesta deoarece nu veti beneficia de ajutor nici din partea colegilor, nici a sefilor si nici a colaboratorilor. In plus, trebuie sa aveti mereu pregatit un plan de rezerva, caci multe dintre proiecte se vor narui in fata voastra. Desi lucrurile nu vor merge dupa placul vostru, incercati sa luati masuri rationale, in loc sa fiti agresivi. S-ar putea sa aveti de infurntat si niste probleme juridice, care se pot lasa cu o condamnare. Daca aveti de semnat contracte sau alte acte, aveti grija sa o faceti sub indrumarea unui consilier juridic. Fiti foarte precaut cand vine vorba de aspectele legale. 

Dragoste 

Daca sunteti burlaci, sansele sa va gasiti pe cineva sunt destul de mici anul acesta. Sunteti foarte pessimist si dezamagit de firea umana. In relatii, apare tensiunea. Provocarile de la serviciu, din cercul de prieteni sau chiar cele familiale vor sta in calea fericirii tale. Parteneterul nu intelege prin ceea ce treceti si va invinuieste de toate problemele din relatie. 

Sanatate 

Atentie la accidente de tot felul. Daca sunteti nevoit sa conduceti, odihniti-va bine inainte si fiti atent la drum. Concentrati-va mai des pentru ca exista riscul sa va accidentati in timp ce manevrati vreo masinarie. In afara de propria sanatate, trebuie sa aveti grija si de cei batrani din familie.

DRAGON
 
General 

Nu vei beneficia de prea mult noroc anul acesta, dar macar vei primi ajutor de la cei din jurul tau. Femeile sunt mai avantajate decat barbatii. Apreciaza ajutorul celorlalti si nu te implica in conflicte directe. Trebuie sa fii atent la cei care iti ingreuneaza viata. Evita sa faci comentarii sau sa te implici in lucruri care nu te afecteaza direct, mai ales cand e vorba de probleme legale. 

Cariera 

Ai parte de o perioada foarte grea la serviciu. Vor fi certuri, tradari, dezamagiri, barfa multa si bete in roate. Vei fi tentat sa reactionezi violent la aceste nedreptati, insa aceasta este cea mai mare greseala pe care ai putea s-o faci. Pastreaza-ti calmul si concentreaza-te pe atingerea obiectivelor prin diplomatie. Daca ai de-a face cu acte sau cu decizii juridice, consulta-te cu cineva autorizat, in care ai incredere, pentru ca s-ar putea sa treci de cealalata parte a legii. 

Dragoste 

Femeile singure au mari sanse sa cunoasca pe cineva special, in timp ce barbatii mai au de asteptat. Cei implicati in relatii vor avea de suferit. Acestia se vor simti singuri, desi persoana iubita este chiar langa ei. De asemenea, veti fi predispusi sa aplecati urechea la tot felul de barfe. Insa trebuie sa va pastrati increderea in partener. 

Sanatate 

Vei fi racit si gripat mai tot anul. Din cauza asta, te vei simti mereu obosit si fara vlaga. Ca sa diminuezi riscul de a te imbolnavi, trebuie sa te odihnesti mai mult ca de obicei si sa te asiguri ca te alimentezi corect si sanatos. 

SARPE 

General 

Este o perioada excelenta pentru cariera. In sfarsit, eforturile tale vor fi recunoscute de catre sefi. Ai putea primi o marire salariala sau chiar o promovare in functie. Dar asta inseamna un program mai incarcat si automat o dereglare a alimentatiei. Multi vor incerca sa te atraga in planurile lor de a face rau unei a treia persoane si trebuie sa fiti atenti sa nu cadeti in plasa lor. Oamenii te vor barfi foarte mult, fara ca tu sa poti sa te aperi. Trebuie sa te exprimi foarte clar, sa eviti ambiguitatile. Caci reputatia ta ar putea avea de suferit, iar asta va constitui un obstacol in planurile tale de viitor. 

Cariera 

Vei avea mai multe responsabilitati anul acesta, dar si rasplata pe masura. Vei fi mereu ocupat si in lumina reflectoarelor. Asa ca incearca. Sefii iti vor recunoaste eforturile, dar, s-ar putea sa atragi si ceva invidii. Asa ca incearca si sa iti mentii relatiile cu colegii.

Dragoste 

Pentru cei singuri, e foarte putin probabil ca va fi ceva activitate in dragoste. Dar ar trebui sa iesi in societate si sa-ti faci noi prieteni, pentru ca nu se stie de unde sare... iepurele. Pentru cei implicati intr-o relatie sau casatoriti, acordati mai multa atentie barfelor din jur. Adica, incercati sa le starpiti din radacini, pentru ca ar putea sa va faca mult rau. Increderea in culpu e foarte importanta in acest an.

Sanatate 

S-ar putea sa ai probele legate de sistemul digestiv, precum gastrite, dureri de stomac. Ar trebui sa mananci la ore fixe si multe legume, u conteaza cat de ocupat ai fi la serviciu. Atentie si la vicii, ca, de exemplu, la alcool, de care nu trebuie sa abuzezi, mai ales pe stomacul gol. De asemenea, daca bei, nu uita sa nu conduci!

CAL

General 

Va fi un an inselator pentru tine. Desi ai mari sanse de izbanda pe multe planuri, incurcate vor fi caile, iar primejdiile te vor incolti la tot pasul. Popularitatea pe care o vei dobandi va atrage multi oameni necinstiti si care doar te vor lingusi. Ar fi foarte bine daca ai reusi sa nu iti pierzi vremea construind relatii care nu vor dura si pe care nu te poti baza. Iti poti folosi mult mai bine timpul incercand sa iti realizezi scopurile. Cel mai rau e ca vei avea tendinta sa te legi la cap cand nu e cazul si asta ar putea duce la pierderi de bani, pentru rezolvarea necazurilor.

Cariera

Ai mari sanse sa iti mearga bine in cariera, ba chiar ti s-ar putea mari salariul, fara sa fie nevoie sa muncesti prea mult. In schimb, ai putea sa ajungi principala sursa de entertainment la serviciu. Toate astea vor depinde de capacitatea ta de a te concentra pe ce e mai important. Nu trebuie, cu niciun pret, sa te angajezi in vreo relatie extraconjugala la birou. Daca ai deja afacerea ta, vei avea suisuri si coborasuri si vei fi nevoit sa socializezi foarte mult, pentru a-ti construi relatii, care, pana la urma, s-ar putea sa nu-ti foloseasca prea mult.

Dragoste

Nu e vremea sa te gandesti la o relatie serioasa. Oamenii care vor aparea in viata ta vor fi doar pasageri si relatiile, desi intense, nu sunt de viitor. Pentru cei casatoriti, atentie la relatiile extraconjugale! Vor exista multe tentatii si depinde doar de tine sa le faci fata si sa acorzi atentia cuvenita celui sau celei de acasa. Nu merita sa risti fericirea pentru ceva care nu va dura.

Sanatate 

Vei fi mai mult bolnav anul acesta. Esti predispus la boli din cauza excesului de bautura si mancare sau pentru ca fumezi prea mult. Nu prea te odihnesti si nici nu faci miscare, asa ca apar probleme respiratorii, iar sistemul tau imunitar va fi bombardat.Nu ar trebui sa conduci daca te simti prea obosit, iar viata de noapte nu trebuie sa iti afecteze restul timpului.

CAPRA

General

O sa ai un an dificil, desi o stea micuta te va veghea deasupra. Ar fi cazul sa te multumesti cu ceea ce ai deja. Vor aparea probleme care iti vor pune la incercare rabdarea si care vor parea ca te coplesesc. Vei avea tendinta de a fi impulsiv si iritabil, ceea ce nu prea iti sta in fire. Ca sa faci fata cu bine, fii calm si nu face greseli pe care le vei regreta mai tarziu! Nu te baga unde nu-ti fierbe oala, nu barfi. S-ar putea ca stresul acumulat sa iti afecteze sanatatea si pana si partea materiala sa fie sub medie din cauza cheltuielilor foarte mari si a tendintei de a arunca banii pe nimicuri. Ar trebui, in schimb, sa iti gasesti pacea interioara.

Cariera

Vei avea impresia ca progresele tale la munca sunt lente si vei intampina mai multe obstacole decat te-ai asteptat. Vor aparea si barfe, oamenii nu prea vor fi cooperanti, plus ca nu trebuie sa neglijezi problemele tehnice. S-ar putea sa te simti demoralizat. Ai grija la complicatiile legale si nu accepta sa faci lucruri care tin de noroc si nu de abilitatile tale. Nu face imprumuturi daca nu esti sigur ca stii toate comisioanele!

Dragoste

Jumatatea ta nu se va ivi nici anul acesta. Te-ai cam saturat de asteptare, asa ca s-ar putea ca omul dragut din tine sa ii faca loc celui agresiv. Nervii si comportamentul ciudat iti vor alunga potentialii pretendenti. In cuplu, s-ar putea sa aveti probleme pe care sa le transmiteti si celui de langa si sa ajungeti chiar la divort sau despartire! 

Sanatate 

Atentie la rinichi si ficat, afectate de stres si nervi! Daca te hotarasti sa tii o dieta, ai grija ce mananci. Nu abuza de medicamente, ca sa nu ii dai corpului tau prea multe de facut, mai ales ca va fi plin de toxinele rezultate. Esti predispus la fracturi sau luxatii.

MAIMUTA 

General 

Vei avea un an minunat, iar visele tale ar putea deveni realitate. Planurile ti se vor concretiza, vei fi foarte popular, iar prietenii si chiar strainii te vor ajuta. Trebuie sa ai insa grija cum te comporti si sa nu uiti de unde ai plecat. Nu e bine sa iti faci dusmani. In caz de forta majora, ar fi bine sa ai un plan de rezerva. In mare, fii pregatit sa iei tot ce e mai bun de la viata! 

Cariera 

Se poate spune ca te asteapta posibilitati de aur si vei straluci prin performante excelente. Iti va merge bine daca esti implicat in munca de echipa, proiecte sau vanzari. Clar, cariera ta va urca pe cele mai inalte culmi.Oamenii isi vor dori sa lucreze cu tine, se vor oferi voluntar in priectele tale. Nu te lasa luat de val si nu ii supara pe ceilalti fara sa iti dai seama. Daca esti om de afaceri, norocul tau se va rasfrange si asupara activitatii. Ai face bine sa iti faci mai multa publicitate. 

Dragoste 

Anul acesta te vei indragosti. Iesi mai mult in oras, cunoaste oameni. Daca esti deja casatorit, e vremea sa iti cimentezi relatia. Va veti bucura de clipele petrecute impreuna, iar daca relatia e de mai multa vreme, acum veti reintineri. Praogramul incarcat s-ar putea sa dea nastere la ceva discutii, dar acestea se vor risipi. 

Sanatate 

Daca din celelalte puncete de vedere iti va merge bine, aici s-ar putea ivi ceva probleme, ca un atac de cord sau un infarct. Ai grija ca emotiile sa nu te copleseasca si sa iti cauzeze inimii. Nu incerca sa bifezi toate invitatiile pe care le primesti si ai grija cum mergi pe strada, ca sa nu fii implicat in vreun accident. Nu vorbi la telefon cand traversezi si nu trece fara sa te asiguri.

COCOS 

General 

Norocul din Anul Sobolanului se va prelungi si in Anul Bivolului, desi vor aparea incertitudini mai multe. Vestea buna e ca acestea nu vor veni pe neasteptate si vei avea timp sa iti iei masurile de rigoare. Trebuie sa le tratezi cu calm si sa te astepti la provocari. Mintea ta trebuie sa fie ascutita ca briciul. Poti sa faci cursuri noi si sa capeti diplome, iar pentru cei care sunt studenti examenele vor fi luate cu brio. Te poti si asocia cu oameni care sa te atraga in activitati de succes. 

Cariera 

Iti va merge bine si anul acesta. Sunt semne de promovare sau crestere a salariului. Te vei concentra mai bine si vei invata lucruri noi. Ti se recomanda cursuri de strategie sau de dezvoltare a afacerii. Daca faci afaceri, iti pot merge planurile de extindere, chiar si in strainatate. Atentie la cei care vor sa te insele! 

Dragoste 

Va fi un an linistit, dar asta nu inseamna ca pentru cei care sunt singuri nu ar putea sa apara cineva. Vei atrage oameni noi si iti vei face noi cunostinte, cu aceleasi preocupari ca si tine. In cuplu, atentie la barfe, care pot da nastere la certuri. Nu aduceti problemele altora in relatia voastra! Nu risca sa il superi pe cel de langa tine cu ce se intampla la altii in ograda si astfel legatura voastra va inflori. 

Sanatate 

In general, iti va fi bine. S-ar putea sa apara incidente cu sangerari, taieturi, fracturi sau chiar operatii, minore insa. Ai grija la volan sau daca umbli cu masinarii care te pot accidenta. Daca faci sport, nu iti impinge efortul la limite, pentru ca vei avea de suferit.

CAINE 

General 

Cu cat muncesti mai mult si ai mai multe responasabilitati, cu atat vei avea mai putin timp liber si astfel vei fi in ce in ce mai tafnos. Cei din jur nu prea iti vor suporta toanele, dar macar iti vei suplimenta veniturile. Nu e bine sa faci prea multe investitii si ai grija sa nu te izolezi prea mult fata de oameni. Nu sari repede cu concluziile daca afli zvonuri. 

Cariera 

Se vor ivi multe posibilitati ca sa arati de ce esti in stare si sefii iti vor recunoaste eforturile. Asa de tare, incat iti vor da mai multe responsabilitati. Timpul ca sa le rezolvi va fi din ce in ce mai scurt, ceea ce va duce la probleme de sanatate, mai ales de nutritie. Pe deasupra, va trebui sa rezolvi si problemele ivite prin stangacia colegilor. Nu ii ofensa prin atitudinea de om care salveaza situatia! Afacerea iti va prospera daca nu te vei arunca in speculatii. 

Dragoste 

Nu se intrevad vreo Ileana Cosanseaza sau vreun print pe cal alb. Munca in exces si grijile pentru cei in varsta din familie iti vor ocupa tot timpul. Ba chiar simti nevoia de spatiu, desi uneori vei fi cam singur. Mai bine ai face lucruri care iti plac si ti-ai gasi pacea interioara. Asta nu inseamna sa te izolezi. In casnicie, se anunta razboaie... reci, create de persoane rau-voitoare. Comunica mai mult! In putinul timp pe care il petreceti impreuna incearca sa lasi imaginatia sa zburde. 

Sanatate 

La boli, va fi asa si asa, iar acestea ar putea fi legate de modul de hranire. Din cauza meselor neregulate si a muncii in exces, s-ar putea sa faci intoxicatii. Ai grija ce mananci, cum si unde e preparata masa. Daca pleci in calatorii, ia medicamente pentru sistemul digestiv. S-ar putea sa slabesti fara sa poti controla procesul.

PORC 

General 

Nu vei avea un an fantastic, dar va fi mai bun decat cel precedent. Se misca ceva in jurul tau. Fie te muti cu casa, cu serviciul, calatoresti sau te muti chiar in alta tara. Vei avea un an agitat, cu conflicte directe cu oamenii. Sunt semne ca nu iti va fi prea bine din cauza extenuarii si s-ar putea sa fi atacat de animale. Fa-ti timp sa stai mai mult cu prietenii si familia, pentru ca relatiile vor fi altfel tensionate. Vei cheltui cam mult, desi bugetul tau e cam mic. 

Cariera 

Miscari vor fi si in cariera. Vei fi ocupat si sarcinile pentru tine vor fi multe. Dar s-ar putea sa fii nevoit si sa calatoresti si sa stai mai mult pe drumuri. Vei fi chiar nevoit sa lasi lucrurile pe jumatate facute, pentru ca sefii te vor trimite sa rezolvi alte probleme. Daca lucrezi cu animale, oricat de bine pregatit esti, ai grija, pentru ca ar putea deveni agresive. In afaceri, s-ar putea sa astepti prea multe. Eforturile iti vor fi rasplatite intr-un viitor apropiat. 

Dragoste 

Nu prea ai timp sa cunosti persoana potrivita si s-ar putea ca oamenii sa aiba probleme de comunicare cu tine. E si greu sa iti gasesti pe cineva daca umbli mereu pe drumuri. Relatiile la distanta nu prea tin! Totusi, vei avea parte de ceva incercari. Certurile si tensiunile vor lovi cuplurile, pentru ca partenerul nu va intelege de ce esti tot timpul ocupat si plecat. Se vor ivi certuri si daca va veti cumpara o casa, pentru ca nu va veti intelege la decorare sau renovare. Nu apela la cuvinte pe care sa le regreti! 

Sanatate 

Sistemul tau imunitar va fi slabit din cauza ca nu te odihnesti, nu mananci regulat si din cauza deshidratarii. Ar fi bine sa iti faci un plan, pentru ca, daca te imbolnavesti, nu o sa iti mai duci la capat planurile. Sanatatea de fier a fost intotdeauna una dintre caramizile succesului tau.

Calculeaza in ce zodie chinezeasca si ce semn esti, in functie de anul in care te-ai nascut:

05 Feb 1924 Anul Sobolanului Lemn
25 Ian 1925 Anul Bivolului Lemn
13 Feb 1926 Anul Tigrului Foc
02 Feb 1927 Anul Iepurelui Foc
23 Ian 1928 Anul Dragonului Pamant
10 Feb 1929 Anul Sarpelui Pamant
30 Ian 1930 Anul Calului Metal
17 Feb 1931 Anul Caprei Metal
06 Feb 1932 Anul Maimutei Apa
26 Ian 1933 Anul Cocosului Apa
14 Feb 1934 Anul Cainelui Lemn
04 Feb 1935 Anul Mistretului Lemn
24 Ian 1936 Anul Sobolanului Foc
11 Feb 1937 Anul Bivolului Foc
31 Ian 1938 Anul Tigrului Pamant
19 Feb 1939 Anul Iepurelui Pamant
08 Feb 1940 Anul Dragonului Metal
27 Ian 1941 Anul Sarpelui Metal
15 Feb 1942 Anul Calului Apa
05 Feb 1943 Anul Caprei Apa
25 Ian 1944 Anul Maimutei Lemn
13 Feb 1945 Anul Cocosului Lemn
02 Feb 1946 Anul Cainelui Foc
22 Ian 1947 Anul Mistretului Foc
10 Feb 1948 Anul Sobolanului Pamant
29 Ian 1949 Anul Bivolului Pamant
17 Feb 1950 Anul Tigrului Metal
06 Feb 1951 Anul Iepurelui Metal
27 Ian 1952 Anul Dragonului Apa
14 Feb 1953 Anul Sarpelui Apa
03 Feb 1954 Anul Calului Lemn
24 Ian 1955 Anul Caprei Lemn
12 Feb 1956 Anul Maimutei Foc
31 Ian 1957 Anul Cocosului Foc
18 Feb 1958 Anul Cainelui Pamant
08 Feb 1959 Anul Mistretului Pamant
28 Ian 1960 Anul Sobolanului Metal
15 Feb 1961 Anul Bivolului Metal
05 Feb 1962 Anul Tigrului Apa
25 Ian 1963 Anul Iepurelui Apa
13 Feb 1964 Anul Dragonului Lemn
02 Feb 1965 Anul Sarpelui Lemn
21 Ian 1966 Anul Calului Foc
09 Feb 1967 Anul Caprei Foc
30 Ian 1968 Anul Maimutei Pamant
17 Feb 1969 Anul Cocosului Pamant
06 Feb 1970 Anul Cainelui Metal
27 Ian 1971 Anul Mistretului Metal
14 Feb 1972 Anul Sobolanului Apa
03 Feb 1973 Anul Bivolului Apa
23 Ian 1974 Anul Tigrului Lemn
11 Feb 1975 Anul Iepurelui Lemn
31 Ian 1976 Anul Dragonului Foc
18 Feb 1977 Anul Sarpelui Foc
07 Feb 1978 Anul Calului Pamant
28 Ian 1979 Anul Caprei Pamant
16 Feb 1980 Anul Maimutei Metal
04 Feb 1981 Anul Cocosului Metal
23 Ian 1982 Anul Cainelui Apa
11 Feb 1983 Anul Mistretului Apa
02 Feb 1984 Anul Sobolanului Lemn
20 Feb 1985 Anul Bivolului Lemn
09 Feb 1986 Anul Tigrului Foc
29 Ian 1987 Anul Iepurelui Foc
17 Feb 1988 Anul Dragonului Pamant
06 Feb 1989 Anul Sarpelui Pamant
27 Ian 1990 Anul Calului Metal
15 Feb 1991 Anul Caprei Metal
04 Feb 1992 Anul Maimutei Apa
23 Ian 1993 Anul Cocosului Apa
10 Feb 1994 Anul Cainelui Lemn
31 Ian 1995 Anul Mistretului Lemn
19 Feb 1996 Anul Sobolanului Foc
08 Feb 1997 Anul Bivolului Foc
29 Ian 1998 Anul Tigrului Pamant
17 Feb 1999 Anul Iepurelui Pamant
06 Feb 2000 Anul Dragonului Metal
25 Ian 2001 Anul Sarpelui Metal
13 Feb 2002 Anul Calului Apa
02 Feb 2003 Anul Caprei Apa
23 Ian 2004 Anul Maimutei Lemn
10 Feb 2005 Anul Cocosului Lemn
29 Ian 2006 Anul Cainelui Foc
17 Feb 2007 Anul Mistretului Foc
07 Feb 2008 Anul Sobolanului Pamant
27 Ian 2009 Anul Bivolului Pamant
15 Feb 2010 Anul Tigrului Metal

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Scrie in horoscoape: anul bivolului ne scapa de criza!
Scrie in horoscoape: anul bivolului ne scapa de criza!

Anul nou chinezesc pune la colt criza economica. Semnul sub care trecem peste doua zile, bivolul, aduce garantat prosperitate, optimism si putere.

Cum va fi Anul Bivolului?
Cum va fi Anul Bivolului?

Potrivit zodiacului chinezesc, ne pregatim de un nou an, dupa prosperul an al Sobolanului. Anul Bivolului incepe pe 26 ianuarie si va fi unul foarte intens.

Shi ne hao! Duminica e Anul Nou la chinezi
Shi ne hao! Duminica e Anul Nou la chinezi

Daca aveti chinezi printre cunoscuti sau printre vecini, nu uitati sa le urati ''La multi ani!", duminica seara.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.